[Pomoc]MTA mi ne radi...

Započeo Bugi, Novembar 23, 2012, 23:13:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav... Pokusavao sam da dovrsim moju villu i ostrvo u mta i nije mi uspevalo.. Al sacuvam ja to i sledeci dan upalim MTA i kliknem Map Editor... I nece da se upali... 8) Sta da radim?? Nece mi ni na quick connect.. Koristim verziju 1.3.1... Takodje isao sam kod druga koji zivi bilzu mene da proverim.. Al ni njemu ne radi o.O sta se desava??
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: Σá,,,IƬΣ poslato Novembar 23, 2012, 23:23:07 POSLE PODNE
Probaj skinut neku drugu verziju
Znas moj drug ima neku verziju 1.2.4 pa i njrmu ne radi.. Do sad mi je odlicno radio MTA.. Samo odjednom... Nece pa nece [cenzura][cenzura]
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: Bugi poslato Novembar 23, 2012, 23:26:34 POSLE PODNE
Citat: Σá,,,IƬΣ poslato Novembar 23, 2012, 23:23:07 POSLE PODNE
Probaj skinut neku drugu verziju
Znas moj drug ima neku verziju 1.2.4 pa i njrmu ne radi.. Do sad mi je odlicno radio MTA.. Samo odjednom... Nece pa nece [cenzura][cenzura]
E onda ti stvarno neznam u cemu je problem

Pise nesto Heroes required znas kad udjes tamo u mta pa ono sa strane kao news relased e tu mi pise Heroes required... Hvala u svakom slucaju

Napravi ovako
Deinstaliraj taj MTA i skini ovaj i taj koji si download instaliraj
Evo li link
http://www.mtavc.com/