R.I.P Strahinja Arsevic aKa S.A

Započeo D Boy, Novembar 21, 2012, 21:33:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljudi evo imam malu obavjest u vezi jednog korisnika nase zajednice.Jako tuzna vijest je osvanula danas za nas koj ismo ga poznavali i bili mu kao braca.

Danas nas je napustio nas drug,nas poznanik,nas frend u tuzi,bolu pa i smjehu.

Danas je osvanula jako teska vijest za nas koju smo se vezali za njega i psotivali ga kao brata.

Sa velikom tugom moram vam reci da je danas u prometnoj nesreci poginuo navedeni mladic.

Sa svojim mlaÄ'im polubratom je s autom koji mu je otac dao posao do trgovine kupiti namirnice i spletom okolnosti pri velikoj brzini izgubio kontrolu i udario u kut jedne garaze.Vozac Strahinja Arsevic i njegov mladi polubrat L.Arsevic su na mjestu ostali mrtvi.

Molim sve clanove ovog foruma da odaju pocast ovom drugu,bratu,legendi,idolu mnogim clanovima na balkanu.Covjeku koji je mene osobno podigao kada sam se najmanje nadao da nema izlaza.

Strale laka ti zemlja bila kako sada tako i zauvijek.Nemoj nas zaboraviti nikada.

Pocivao u miru Bozjem.

Izvor:Mondo
Poslednja Izmena: Novembar 21, 2012, 21:34:06 POSLE PODNE od DJ Arki Brateee

Poslednja Izmena: Novembar 21, 2012, 22:04:20 POSLE PODNE od [AL]panameR.
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Počivali u miru..
╭∩╮(︶_︶)╭∩╮

<3 ANTE GOTOVINA <3
[/b]

Ja kad sam tek procito na mondu nisam mogao da vjerujem,jer je neki lik na fb stranici od sampa to zalijepio i ja sam konto da je to on napravio jer ima takvih stranica. Onda je telefgraf izbacio taj clanak.. A u picku materinu..sa strahom sam igro sampa 2-3 godine... Straha RIP brate moj !!!!

ja sam bio promoviran od njega u gs-a .....Pocivao u miru brate :(

Evo mu forum acc http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=4810 . A ig nick mu je bio isto kao i u rl. Bio sam dobar sa nijm.

RIP brate  :'( !

Nemogu da vjerujem jos.Sa njim sam samp igra 2 godine i bia ts i skype svaki dan s njin.Nemogu doc sebi jos.Bia je idol mnogima.
Laka mu zemlja i pocivao u miru

Ne mogu da vjerujem.Stomak me boli od tuge toliko da ću eksplodirat.Sa njim sam igrao SA:MP-a davno, davno.Jako dobar dečko.Šteta.Počivaj u miru brate. :'( :'(

...Neno...

Nemogu vjerovat,mogu mislit kako je roditeljima u ovom trenutku.
RIP  :'(