[Savet]Komande

Započeo Cimbur, Novembar 19, 2012, 18:32:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi:Komande.
Detaljan opis savjeta:Da li moze neko da me posavetuje, koje komande da napravim za DM od nule, za sada imam : /help, /buyheal, /buyarmour, /stuck, /refresh, /padobran (event) i to je to :)
Komentar:Eto, posavetujte me :D
RESPECT :
Vegas & C++

/radio da svaki tim ima svoj poseban gdje ce chatat
/stats gdje ce mu biti: sati igre,cjelokupna ubistva dok igra na serveru,cjelokupna smrtnost,ubistva od kako je online,smrtnost od kako je online
Da uradis kada bira svoj tim da imaju neki rankovi, za pocetnike da imaju neka 2 pocetnicka ranka,pa jos neka veca 3-4 sve to podijelis po levelima igre i neki poseban rank za donatore
/top3 znaci da uradis najbolja tri na listi od posljednjeg restarta servera
/oznaka (ne bitna komanda) da kada to kucas na mapi se pokaze tvom timu gdje si kako bi ti mogli pomoc,da to mogu rankovi 3-4...

Toliko od mene :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Citat: [BURPG] Wistaa poslato Novembar 19, 2012, 18:37:46 POSLE PODNE
/stats gdje ce mu biti: sati igre,cjelokupna ubistva dok igra na serveru,cjelokupna smrtnost,ubistva od kako je online,smrtnost od kako je online
Da uradis kada bira svoj tim da imaju neki rankovi, za pocetnike da imaju neka 2 pocetnicka ranka,pa jos neka veca 3-4 sve to podijelis po levelima igre i neki poseban rank za donatore
/oznaka (ne bitna komanda) da kada to kucas na mapi se pokaze tvom timu gdje si kako bi ti mogli pomoc,da to mogu rankovi 3-4...

Da brate, ali nisam planirao timove da radim xD
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: Cimburovic poslato Novembar 19, 2012, 18:41:03 POSLE PODNE
Citat: [BURPG] Wistaa poslato Novembar 19, 2012, 18:37:46 POSLE PODNE

Da brate, ali nisam planirao timove da radim xD

A znaci klasicni DM,jbg nemam sada vremena za pisanje... :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Evo pomoć malo ako već radiš DM mod od 0..

/goto | /a | /mark | /gotomark | /cc | /kick | /mute | /unmute | /o
/slap | /resetiraj | /check | /port | /flip | /nadji | /aon | /aoff | /poruzja
/up | /recon | /uncon |/setint | /freeze | /unfreeze | /ban | /warn | /resetirajsva | /disarm | /setarmor | /sethp | /gethere | /bitchslap | /fixveh | /setweather | /muteall | /unmuteall | /freezeall | /unfreezeall | /gethereall | /setskin | /makeleader | /cb | /setstat | /givestat | /unban | /payday | /givegun | /givemoney | /makeadmin

Evo ti malo komandi pa ti biraj Å¡ta ti se sviÄ'aa.

Citat: Fa®i$â,,¢ poslato Novembar 19, 2012, 19:53:31 POSLE PODNE
Evo pomoć malo ako već radiš DM mod od 0..

/goto | /a | /mark | /gotomark | /cc | /kick | /mute | /unmute | /o
/slap | /resetiraj | /check | /port | /flip | /nadji | /aon | /aoff | /poruzja
/up | /recon | /uncon |/setint | /freeze | /unfreeze | /ban | /warn | /resetirajsva | /disarm | /setarmor | /sethp | /gethere | /bitchslap | /fixveh | /setweather | /muteall | /unmuteall | /freezeall | /unfreezeall | /gethereall | /setskin | /makeleader | /cb | /setstat | /givestat | /unban | /payday | /givegun | /givemoney | /makeadmin

Evo ti malo komandi pa ti biraj Å¡ta ti se sviÄ'aa.
Da, ali to je malo teze uraditi, barem za mene :D
RESPECT :
Vegas & C++