Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: n0nE poslato Januar 17, 2013, 12:34:17 POSLE PODNE

ne smiješ ustat..

Pauza za pola sata  ^^ 

ugl. Ko se sjeća balkan-paradise servera koji je trebao biti otvoren ( heloxov i moj server )...?  Samo da vam javim da se radi opet na tome, da će biti uskoro dovrÅ¡en... A brzo će i opis  :*
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

N0NE

Citat: мσмαк. ^ [5]. poslato Januar 17, 2013, 12:36:37 POSLE PODNE

ne smiješ ustat..

Pauza za pola sata  ^^ 

ugl. Ko se sjeća balkan-paradise servera koji je trebao biti otvoren ( heloxov i moj server )...?  Samo da vam javim da se radi opet na tome, da će biti uskoro dovrÅ¡en... A brzo će i opis  :*

možda im i ja malo pomognem ;)

Citat: n0nE poslato Januar 17, 2013, 12:42:20 POSLE PODNE

ne smiješ ustat..

Pauza za pola sata  ^^ 

Idi begaj ti neznas Y_ini da definises ti ces nekom da pomazes :)

N0NE

Citat: [FG]SpawneR. poslato Januar 17, 2013, 12:46:29 POSLE PODNE
Citat: n0nE poslato Januar 17, 2013, 12:42:20 POSLE PODNE

ne smiješ ustat..

Pauza za pola sata  ^^ 

Idi begaj ti neznas Y_ini da definises ti ces nekom da pomazes :)

AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH, znaš li ti ko sam ja ? xD

Hhahahahahahhahahha , ti shvatio ozbiljno??!!! Pa ja na africi bio PD lider :P Naravno da znam ko si i sta si i sta umes(ne umes nista x) )

N0NE

Citat: [FG]SpawneR. poslato Januar 17, 2013, 12:55:54 POSLE PODNE
Hhahahahahahhahahha , ti shvatio ozbiljno??!!! Pa ja na africi bio PD lider :P Naravno da znam ko si i sta si i sta umes(ne umes nista x) )

nisam čito nick xD

Citat: n0nE poslato Januar 17, 2013, 12:56:42 POSLE PODNE
Citat: [FG]SpawneR. poslato Januar 17, 2013, 12:55:54 POSLE PODNE

nisam čito nick xD

Ti znas da ja volim da se sprdam :P

Ma meni je Amir najjači ( n0nE )...

Profesor drži predavanje, zadatke zadaje...  Samo Amira čujeÅ¡ iz zadnjeg safa svako 2 min : " Evo ga profesore "   hahaha
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

...Neno...

Citat: мσмαк. ^ [5]. poslato Januar 17, 2013, 13:00:21 POSLE PODNE

Profesor drži predavanje, zadatke zadaje...  Samo Amira čujeÅ¡ iz zadnjeg safa svako 2 min : " Evo ga profesore "   hahaha
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA  :D
Budala jednom,budala zauvjek = n0nE  :D

N0NE

Citat: ...Neno... poslato Januar 17, 2013, 13:53:16 POSLE PODNE
Citat: мσмαк. ^ [5]. poslato Januar 17, 2013, 13:00:21 POSLE PODNE

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA  :D
Budala jednom,budala zauvjek = n0nE  :D

ma ja sve uradim za 2 minute oni pola sata rade, i onda ja moram svake 2 minute govorit profesoru da mi da zadatzak, a ovaj nije zadatka uradio od kako smo došli ccc

idiot je to, a znaš ti da ja tebe volim neno :P

Citat: n0nE poslato Januar 17, 2013, 14:03:11 POSLE PODNE
ma ja sve uradim za 2 minute oni pola sata rade, i onda ja moram svake 2 minute govorit profesoru da mi da zadatzak, a ovaj nije zadatka uradio od kako smo došli ccc

[cenzura] je to, a znaš ti da ja tebe volim neno :P

Ma ja teoriju pratim hahahah  Kad bi mi ukinuli internet na kompu, možda bi i uradio koji zadatak hahahahha

Normala Amire, jel me to varaš ?
..   

N0NE

Citat: мσмαк. ^ [5]. poslato Januar 17, 2013, 14:07:08 POSLE PODNE
Citat: n0nE poslato Januar 17, 2013, 14:03:11 POSLE PODNE

[cenzura] je to, a znaš ti da ja tebe volim neno :P

Ma ja teoriju pratim hahahah  Kad bi mi ukinuli internet na kompu, možda bi i uradio koji zadatak hahahahha

Normala Amire, jel me to varaš ?

jebiga ti si bio co-admin, sad je neno, moram i ja sebe negdje nać.... izvni molim te

Citat: n0nE poslato Januar 17, 2013, 14:08:10 POSLE PODNE
jebiga ti si bio co-admin, sad je neno, moram i ja sebe negdje nać.... izvni molim te

sponzoruÅ¡o  :D
..   

...Neno...

n0nE ba ljubav mog zivota,aman zaruke na putu  :-*

nego momak,teoriju sam jebo upo mozga :D
imal' kontrolni iz informatike ja ba svu teorije nastrebo,od rijeci do rijeci,dodjem na konrolni,kurac,ono zadatci  :D