Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Neka slika uradjena brzo za sve clanove Foruma Krscanske vjesoispovjesti.
Sretan bozic.

Za oko su nam zapale prebogate strankinje, sve su redom htele da probaju muskarcine. Mi svi mladi, sportisti, tetovaze, oziljci, duge kose nosili, nismo im oprostili.

E al pazi tu si pogresio :) Vidis hriscanstvo se deli na Katolicko i Pravoslavsko :) Znaci srecan bozic svim Katolicina :) Srecan vam bozic :) A mi pravoslavci 6 - badnjak , 7 - bozic  :)

Citat: Blaeks poslato Decembar 25, 2012, 15:02:21 POSLE PODNE
spawner, to nije za ovde xd
On je to fino napisao nije nigde pomenuo nista sto bi moglo da naskodi nirvani na forumu.
Da li neko od vas igra MTA DM/DD/Race servere?

Citat: [GL]SpawneR poslato Decembar 25, 2012, 15:01:44 POSLE PODNE
E al pazi tu si pogresio :) Vidis hriscanstvo se deli na Katolicko i Pravoslavsko :) Znaci srecan bozic svim Katolicina :) Srecan vam bozic :) A mi pravoslavci 6 - badnjak , 7 - bozic  :)

Kršćanstvo*
Sretan Božić svim Katolicima, tako se piše.

Citat: [SX] TiXoR_ poslato Decembar 25, 2012, 17:01:42 POSLE PODNE

Kršćanstvo*
Sretan Božić svim Katolicima, tako se piše.

Srbin sam -.-

Hvala sto si mi objasnio :D
Ali nema veze bitne su namjene :D

Za oko su nam zapale prebogate strankinje, sve su redom htele da probaju muskarcine. Mi svi mladi, sportisti, tetovaze, oziljci, duge kose nosili, nismo im oprostili.

Ovo jedna bs parodija nadam se da i ja necu dobiti brisanje acc-a again xD
Ovo je samo sala napominjem!
http://www.grapheine.com/bombaytv/communication-en-6961665b21ed610eaf4c206aa6c0af74.html

Citat: [SFP]....ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Decembar 26, 2012, 01:00:37 PRE PODNE
Ovo jedna bs parodija nadam se da i ja necu dobiti brisanje acc-a again xD
Ovo je samo sala napominjem!
http://www.grapheine.com/bombaytv/communication-en-6961665b21ed610eaf4c206aa6c0af74.html

ne seri nindza nisam ja Karike je ahhahahhahahahah

KRALJU :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri