Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Gotti747 poslato Novembar 25, 2012, 22:08:48 POSLE PODNE
Krajnje vreme da krenu malo da se postuju pravila ovog podforuma, ni stariji clanovi ne postuju ;)

Zato ja, fino dijete, samo šutim i čitam :D

ti se vegas smiri malo vidim li te da psujes jos nekog dobices ban posto ti nije dosta kad su ti brisali account, a vi prekinite da ga provocirate, ili ako napisete negativno nesto barem kazite da je sala kao sto je spawner uradio!
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

gotti nemoj da pravis probleme ovde da ne preduzimam mere :D

sta me svi nosate po potpisima :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Nemoj da te ja nosam po onim stranicama.. ma znaÅ¡ one Å¡to nedaju da pristupiÅ¡ forumu.  :D

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Novembar 26, 2012, 21:20:21 POSLE PODNE
Nemoj da te ja nosam po onim stranicama.. ma znaÅ¡ one Å¡to nedaju da pristupiÅ¡ forumu.  :D
čmario Å¡aljivÄ'ija hehe :D
jao sad bi otvorio neki server al neznam stunt il truck il TDM il Stunt/Freeroam/TDM  :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Otvori.. ja ću prvi doć :D

al ću prvi i otić  :D

Citat: [DV] Vegas. poslato Novembar 26, 2012, 20:20:16 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Novembar 26, 2012, 20:15:35 POSLE PODNE
ti se vegas smiri malo vidim li te da psujes jos nekog dobices ban posto ti nije dosta kad su ti brisali account, a vi prekinite da ga provocirate, ili ako napisete negativno nesto barem kazite da je sala kao sto je spawner uradio!
Smiri ti njih.. Ok za spawnera, ali preko glave mi je hinjara kao Å¡to su PhillipS i Curson..

Ovo im je ujedno i opomena njima, a bilo ih je i ranije...
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

every body in the house say ayooo....ayoooo!
Subscribe bi mi puno znacio!
http://www.youtube.com/user/dusan676

Citat: BoniGaming poslato Novembar 27, 2012, 14:08:12 POSLE PODNE
every body in the house say ayooo....ayoooo!

Citiram jedno od pravila

(Na početak)
Jezik koji morate koristiti za pisanje na forumu je srbo-hrvatski / hrvatsko-srpski - ustvari hrvatski, srpski, bošnjački (bosanski) ili crnogorski jezik. Ako se ne budete pridržavali ovog pravila, onda će vaš post biti izbrisan.

cijelu listu pravila moze pronaci ovdje  : http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=7045.0

Hvala!

Citat: ...ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Novembar 27, 2012, 15:23:40 POSLE PODNE
Ali mozda on nece da pronadje pravila da li si se zapitao to?
nisam kolega al cu se zapitat obecavam :D

ja doso iz skole , otiso u sobu da se presvucem , skidam hlace i skinem napola , ocu napravit korak i padnem hahahaha :D

Citat: [RS]panameR. poslato Novembar 27, 2012, 15:36:20 POSLE PODNE
Citat: ...ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Novembar 27, 2012, 15:23:40 POSLE PODNE
Ali mozda on nece da pronadje pravila da li si se zapitao to?
nisam kolega al cu se zapitat obecavam :D

ja doso iz skole , otiso u sobu da se presvucem , skidam hlace i skinem napola , ocu napravit korak i padnem hahahaha :D
Tako se i meni desilo ali ne kucu nego na utakmicu i panuo sam i nisam mogao da se ustanem samo je preko mene presla rulja od 1000ljudi:)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.