Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Novembar 19, 2012, 21:48:41 POSLE PODNE
Ma ne mislim na tebe, vidim neke druge po 1k postova a od toga 500 u podf. za slike i oglasi... Spam se siri znaci a njih nekoliko pomaze...
hahhahaha, pa da znas :P

Stari covek

Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Novembar 19, 2012, 21:48:41 POSLE PODNE
Ma ne mislim na tebe, vidim neke druge po 1k postova a od toga 500 u podf. za slike i oglasi... Spam se siri znaci a njih nekoliko pomaze...
A ti imaju toliko postova i onda ljudi misle oni su neki jebeni skripteri :)

vlado_plavsic

Citat: Gagi_ poslato Novembar 19, 2012, 21:53:54 POSLE PODNE
Ma bre to je CIA ubacila agente da sire to misljenje. Tako? Tako je :)

vlado_plavsic

Citat: [QL] Vegas. poslato Novembar 19, 2012, 22:01:12 POSLE PODNE
Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Novembar 19, 2012, 21:55:17 POSLE PODNE
Tako je Gagi reci im :D..

De si Metalac XD

Kako bi ovaj forum funkcionisao bez tebe? loled.

@SpawneR, Dajde skypename kako bese? ^^

Za sve hejtere.:
http://www.youtube.com/watch?v=PePL4mOIav4

Stari covek

Citat: [QL] Vegas. poslato Novembar 19, 2012, 22:04:57 POSLE PODNE
Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Novembar 19, 2012, 22:03:03 POSLE PODNE
Citat: [QL] Vegas. poslato Novembar 19, 2012, 22:01:12 POSLE PODNE
Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Novembar 19, 2012, 21:55:17 POSLE PODNE
Tako je Gagi reci im :D..

De si Metalac XD

Kako bi ovaj forum funkcionisao bez tebe? loled.

@SpawneR, Dajde skypename kako bese? ^^

Za sve hejtere.:
http://www.youtube.com/watch?v=PePL4mOIav4
Druga pjesma čitave metalike i tih sranja da mi se sviÄ'a.. :)

Ovo je za tebe hahaha http://www.youtube.com/watch?v=OSfVoEji39Q :D :D
Ja sam Plavom vec rekao: http://vukajlija.com/reakcije/34212

vlado_plavsic

Citat[10:05:37 PM] Dragan Jovanovic: Jbt ja sam najozbiljniji na BS
[10:05:43 PM] Dragan Jovanovic: pocecu da vredjam okolo kao Bullet :D

Reci naseg presvetlog Gaise. Ajmo ko se slaze sas njime? :D (ko se ne seca ko je bullet nek procita celu 2010 i ranije? :P)

vlado_plavsic

sta ti je to vegase u imenu QL? Postao si clan Al Kaide Bog te tvoj? :O

@Dimitrije, dod'o sam te, ne gu znajam sta se dogadja dalje.

vlado_plavsic

Citat: [QL] Vegas. poslato Novembar 19, 2012, 22:20:28 POSLE PODNE
LoL? Svega sam imao 2 servera svoja, G-Shock i Division, ovo će biti 3, a to što ja radim za BE ili nekom ovako nešto odradim nemora značiti da sam sa njima. :)

Naci sad si odvalio i ostao ziv. AKo radis nekome nesto znaci da si uz njega, ili kako si se ti izvolio izraziti "sa njima". Logika ti ne radi a i ne obrazovan si. Citaj malo ko gagi i videces kako ce da ide posle sve. :P :P :P

vlado_plavsic

A gotti samo posmatra i ceka intervenciju...

isfuran je division ...pomislio sam koda su se carape poderale :D samo ti radi :D

A niko se nije setio da mi cestita rodz :(
Poslednja Izmena: Novembar 20, 2012, 00:09:30 PRE PODNE od Blaeks

CitatBok! Imam 11 godina. U trećem mjesecu ove godine primjetila sam da kad stavim ruku na trbuh, osjetim neko kucanje oko pupka. Mislila sam da sam možda trudna. Užasno se bojim trudnoće! Nisam još nikad imala decka, a kamoli da sam spavala s njim, al mislim da sam trudna jer to kucanje osjetim točno oko pupka. Je li moguće da sam trudna ako sam se samozadovoljavala ili to uopće nema veze sa trudnoćom…

kidam se hahaha

Citat: [BG] Hitman poslato Novembar 20, 2012, 00:23:04 PRE PODNE
CitatBok! Imam 11 godina. U trećem mjesecu ove godine primjetila sam da kad stavim ruku na trbuh, osjetim neko kucanje oko pupka. Mislila sam da sam možda trudna. Užasno se bojim trudnoće! Nisam još nikad imala decka, a kamoli da sam spavala s njim, al mislim da sam trudna jer to kucanje osjetim točno oko pupka. Je li moguće da sam trudna ako sam se samozadovoljavala ili to uopće nema veze sa trudnoćom…

kidam se hahaha

hahahahhahahhahahhahhahahahah :D