Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

ko je onaj kreten (nick: GTIGAMINGSERBIA) objavljuje i po samp-scripts i po samp forums, nema gdje nije N.B.E mod i krade credits hahaha, eno svadjaju se na samp forums nema sta ne psuju  :D :D

Vidi novi chat :D
Joj najebacu sutra mozda mi iskljuce net zbog mojih i sestrinih ocena :D

Citat: [AL]ShocK_ poslato Novembar 19, 2012, 20:06:01 POSLE PODNE
Meni je lagano sto god da uradim ne smiju mi izgasit internet ili tako nesto posto znaju da bi ih pobio,a i internet me malo zadrzi kuci posto sam po cijeli dan napolje:)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Citat: Davidoff poslato Novembar 19, 2012, 20:09:10 POSLE PODNE
Meni je lagano sto god da uradim ne smiju mi izgasit internet ili tako nesto posto znaju da bi ih pobio,a i internet me malo zadrzi kuci posto sam po cijeli dan napolje:)
cuj pobio ehehe :D evo imamo serijalnog ubicu na BS  :P

Ja samo čekam da mi Neno vidi mapu koju sam radio nakon dugog vremena  :'(

Citat: [HS]Artieâ,,¢ poslato Novembar 19, 2012, 20:11:27 POSLE PODNE
Citat: Davidoff poslato Novembar 19, 2012, 20:09:10 POSLE PODNE
cuj pobio ehehe :D evo imamo serijalnog ubicu na BS  :P
Nisam ja seriski ubica nego sam malo lud po tom pitanju:)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Citat: [HS]Artieâ,,¢ poslato Novembar 19, 2012, 20:04:11 POSLE PODNE
ko je onaj kreten (nick: GTIGAMINGSERBIA) objavljuje i po samp-scripts i po samp forums, nema gdje nije N.B.E mod i krade credits hahaha, eno svadjaju se na samp forums nema sta ne psuju  :D :D
To je onaj Fankus, on se pali na BE mod

vlado_plavsic

Jesu ovo svi promenili imena il nema vise nikog koga sam poznavao odavde? :O

Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Novembar 19, 2012, 21:40:31 POSLE PODNE
Cisto sumnjam da su menjali imena , svi su skoro otisli , cak i 2 iz administracije  :P

vlado_plavsic

Citat: Blaeks poslato Novembar 19, 2012, 21:41:20 POSLE PODNE
Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Novembar 19, 2012, 21:40:31 POSLE PODNE
Cisto sumnjam da su menjali imena , svi su skoro otisli , cak i 2 iz administracije  :P

Nove generacije? Kad uspeste za pola godine od kad me nema da nabijete po 1-2k postova 'bem vam sunce?

Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Novembar 19, 2012, 21:43:38 POSLE PODNE

Nove generacije? Kad uspeste za pola godine od kad me nema da nabijete po 1-2k postova 'bem vam sunce?
Evo ja sam regan prije vise od 1 i pol godinu, a nemam ni 1k postova haha :D

Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Novembar 19, 2012, 21:43:38 POSLE PODNE

Pa nisam ja bas ovde pola godine, godinu i mesec 2 sam ovde :P, trebalo bi valjda da me znas plavso, trebao sam da ti pravim drustvo za GG skriptera, jos prosle godine :D

vlado_plavsic

Ma ne mislim na tebe, vidim neke druge po 1k postova a od toga 500 u podf. za slike i oglasi... Spam se siri znaci a njih nekoliko pomaze...