[POMOC] Erorri

Započeo brian.amx, Novembar 18, 2012, 12:43:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: LARP
Detaljan opis problema: Imam problem kod komandi za Animacije  ::) Stalno mi izbacuje neke erorre, ako moze pomoc.. Hvala unaprijed!
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(33999) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(33999) : error 004: function "OnPlayerCommandPerformed" is not implemented
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(34002) : error 017: undefined symbol "cmdtext"
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(34002) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(34002) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(34002) : fatal error 107: too many error messages on one line

Dio skripte: public OnPlayerCommandPerformed

Izbacuje ti zato sto si samo preimenovao public OnPlayerCommandText u  OnPlayerCommandPerformed

Citat: Blaeks poslato Novembar 18, 2012, 12:49:12 POSLE PODNE
Izbacuje ti zato sto si samo preimenovao public OnPlayerCommandText u  OnPlayerCommandPerformed
Gledaj :$

C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(33999) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(33999) : error 004: function "S@@_OnPlayerCommandText" is not implemented
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(34007) : error 021: symbol already defined: "idx"
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(34009) : error 017: undefined symbol "cmdtext"
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(34033) : error 017: undefined symbol "cmdtext"
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(34033) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(34033) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Skripta\Desktop\NLRP.pwn(34033) : fatal error 107: too many error messages on one line

Citat: Dr.Suarez poslato Novembar 18, 2012, 12:57:00 POSLE PODNE
Jeli tacno LARP? ili da nije NLRP?
LARP Mod je ali sam ja stavio naziv Gamemoda NLRP  ;)
Uglavnom nesto je oko "cmdtext"a
Poslednja Izmena: Novembar 18, 2012, 15:16:07 POSLE PODNE od Ramiz

Skini include zcmd, i ubaci ga, i onda tek preimenuj , ali pazi, zcmd komande idu na kraj gamemoda, a taj public bi trebao izgledati ovako public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)
{
    if(!success) SCM(playerid, 0xFFFFFFFF, "Izabrali ste nepostojecu komandu, koristite /help ili /komande radi lakseg snalazenja.");
    return 1;
}

Imam i zcmd i sve, jednostavno nece, stalno trazi da se definise cmdtext :$
P.S
Armine znam :P

Citat: Ramiz poslato Novembar 18, 2012, 15:37:46 POSLE PODNE
Imam i zcmd i sve, jednostavno nece, stalno trazi da se definise cmdtext :$
P.S
Armine znam :P
To je zato sto koristis i strcmp i zcmd , predji samo na zcmd, i objasnio sam ti kako se koristi taj public, i zasta sluzi, znaci zcmd komande stavljas na kraj gma, a ovaj public sluzi da prepoznaje neispravne komande

Citat: Blaeks poslato Novembar 18, 2012, 15:21:53 POSLE PODNE
Skini include zcmd, i ubaci ga, i onda tek preimenuj , ali pazi, zcmd komande idu na kraj gamemoda, a taj public bi trebao izgledati ovako public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)
{
    if(!success) SCM(playerid, 0xFFFFFFFF, "Izabrali ste nepostojecu komandu, koristite /help ili /komande radi lakseg snalazenja.");
    return 1;
}

Ovo ti ne radi, kada stavim u GM jednostavno nece da COMPILE ikako, ni Erorre da izbaci niti ista :$
Daj pomagajte  :'(

Koji redak hoces, sve retke u kojima daje Erorre ili samo jedan?  :D