[Pomoc]Problem sa 0.3c i 0.3e objektima u Mta

Započeo Pr0[ExP3rT0], Novembar 14, 2012, 20:06:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako
Ja sa stavim 0.3c i 0.3e objekte u MTA i evo sta mi se dogodi.
Objekti mi jednostavno stalno nestaju i onda se opet vrate kad stojim na mjestu kad okrenem na neku drugu stranu MIS onda mi nestanu i poslije za nekoliko minuta se vrate.
Molim vas ako mi ikako mozete pomoci bio bih vam jako zahvalan jer mi stvarno trebaju 0.3c i 0.3e objekti za mapanje.
¤¤¤¤¤Evo dolje slike problema kad ubacim 0.3c i 0.3e objekte u MTA¤¤¤¤¤
http://imgur.com/a/vQCZi

Molim vas ako znate kako da rijesim taj problem molim vas napisite.
Bio bih vam jako puno zahvalan za pomoc!
Pomozite vi meni i ja cu pomoci vama kad cete trebati pomoc!

Hvala Unaprijed!
Poslednja Izmena: Novembar 14, 2012, 20:09:37 POSLE PODNE od Pr0[ExP3rT0]

To se dogaÄ'a zato sto imas slab komp, moj je dual core 3,1 GHz procesor i 1gb graficku, 4gb RAMa i to se dogaÄ'a ali malo slabije ne tako jako kao kod tebe

Citat: Σá,,,IƬΣ poslato Novembar 14, 2012, 21:08:05 POSLE PODNE
To se dogaÄ'a zato sto imas slab komp, moj je dual core 3,1 GHz procesor i 1gb graficku, 4gb RAMa i to se dogaÄ'a ali malo slabije ne tako jako kao kod tebe

Znaci treba mi jaci komp tj.ove stvari jace da bi mi to radilo kako treba? ili?

Citat: Pr0[ExP3rT0] poslato Novembar 14, 2012, 21:23:19 POSLE PODNE

Neznam kakav imaš, meni to ne smeta tako da mi se neda zajebavat s time i nikad se nisam bunio zbog toga

Citat: Σá,,,IƬΣ poslato Novembar 14, 2012, 21:59:13 POSLE PODNE
Citat: Pr0[ExP3rT0] poslato Novembar 14, 2012, 21:23:19 POSLE PODNE

Neznam kakav imaš, meni to ne smeta tako da mi se neda zajebavat s time i nikad se nisam bunio zbog toga
Ima li bas MTA za download di su vec ubaceni 0.3c i 0.3e objekti i da nema problema? jel ima toga?
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2012, 22:04:05 POSLE PODNE od Pr0[ExP3rT0]

To nema veze sa racunarom ... ja sam mapao na mojom staro krntiji 1.1 ghz procesor o cemu vise da pricamo... nesto nisi dobro ubacio poremetio si mta :) to ti je sve probaj reinstal i opet ubaci objekte,a ako opet bude zezalo nemogu ti pomoc pozz  :-\
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2012, 15:35:48 POSLE PODNE od Stefan_Kralj

--------------------------------------------------------------------------------
Mapam za pare

Citat: Σá,,,IƬΣ poslato Novembar 16, 2012, 17:29:06 POSLE PODNE
0.3e objekti nisu uopce za MTA i samo ga kvare :D, koristi MAP Editor
MAP EDITOR mi nece radit skinuo sam ga tu na ovom forumu i nece da radi nesto kaze da je neki problem