Balkan SpeeD Roleplay 0.3e [Open 20:00]

Započeo Yakavetta, Oktobar 28, 2012, 19:38:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Yakavetta

Balkan Speed Roleplay 80.95.30.11:7785

Pretstavljam vam server bez bugova i puno unikatnih mapa

Server je prvo bio Balkan Dream zatvorili smo ga zbog problema sa skrpiterom onda je on uzeo nase Ime,Rekord i sve ostalo i otvorio drugi server, onda smo Ja i Rony resili da uradimo sami server.Poceli smo da skriptamo bez nikakve ideje po celi dan smo probavali da uradimo nesto dok ne naucimo...Onda smo konacno uradili testni gamemod hteli smo da nam server bude Balkan City Rolepaly ali kad smo ga otvorili videli smo da ima cenzura na tom imenu i oducili smo da promenimo u Balkan Speed Roleplay sa finalnim gamemodom bez bugova.Evo vam opisa !

Login
Uradili smo jedan vrlo interesantan i neobican spawn, na jednom mestu gde skoro niko vishe ne stavlja tamo smo stavili i lepu mapu koja takodje ima ulaz u bar u kojem mozete da napunite vash health
SPAWN
Evo vam nekoliko unikatnih mapa koje sam spomenuo na pocetku opisa
BURG
Benza
Park kod PD-a
Na server ima golem broj kuca i stanova, evo neke nove kuce koje smo postavili na serveru
Na Nasem serveru postoje 15 Organizacije/Bande/Mafije
Sve nase poslove mozete videti u opstini sa komandom /poslovi, evo vam i neki od njih
U nasoj banci moze da se uzme kredit,stave pare,podignu i tako dalje..ali kad je u pitanju pljacka postoji sef koji mogu da otvore samo pripadnici neke organizacije.Kad pocnete sa pljackom ceka se 95sec da bi uzeli pare!
Nas LunaPark ima Kartin,Kafic,Ferris Wheel i josh drugih stvari odmah do njega je i AquaPark
Svaka Mafije/Banda ima svoj HQ,Sef za materijale i drog, i gun u bazi

Ima nekoliko interesatnih eventa i interesan sistem kladjenja svi igraci mogu da se klade na trke na kravama,i josh dosta interestanih stvari dodjite i proverite sta sve vam nisam rekao!!!

I na kraju hvala svim skripterima sto ste mi pomogli na ovom forumu oko resavanje nekih problema u vezi gamemoda

====Ocekujemo vas sa postovanjem BS Team=====

HostName: Balkan SpeeD Roleplay  [Open-20h]
Address:  80.95.30.11:7785
Players:  0 / 50
Ping:     55
Mode:     [BS] by Rony I Hoppe
Map:      *Heaven City*
Admin Team je vec odbran,Prijave za lidere pocinju od sutra jer je forum josh u izradi bice gotov do sutra bicete obavesteni na serveru

Sretno, ali zasto ste stavili kod LCN sef da bude vani, da ga netko orobi preko noci hehe

Zanimljivo, ima par gresaka koje sam ucio(npr. Precednik- Predsednik), i koliko vidim mod je edit od BE, opis 10/10.

Trenutno radim na modu Monaco RolePlay od 0.
Uradjeno: 95% | COMING SOON!

BoboAgic

Inace onaj spawn je preuzet s balkan samp  :-[

Sretno

Yakavetta

jeste spawn je preuzet sa ovog foruma Hvala svima na pozitivnim komentarima