Pomoc HITNO-MTA!

Započeo |BU|Sava Jolovic, Oktobar 28, 2012, 14:43:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako:
Prije pola godine sam izgubio MTA posle reinstalacije kompa iz skoro sam ga skinuo sa neta i kada udjem u njega i udjem na map editor pise mi starting local server i ...- to je u redu,ali kad mi pise entering the game ...-sve mi zakoci i mis na ekranu i sve ne pokazuje mi se nikakav eror ali ne moze ni da mi udje!i moram da restart komp...Ako moze pomoc molim vas sto prije..Hvala unaprijed  ;)
Balkan Underground Evolution

Mozd si tad imao stariju verziju a sadasnju noviju ti ne moze podnest kompjuter

Da,ako imas MTA 1.3.1 verziju,brisi to.
Skini MTA 1.3 VERZIJU jer 1.3.1 je sva u BUGovima.

o Skrillex <3 | Zedd <3 | Bl3nd <3 | Tiesto <3 o

Prije sam imao verziju 1.2 sad imam 1.3.1 .... Ali sam skinuo opet verziju 1.2 ni ona ne moze  :'(

Svaku verziju sam probao i 1.1 i 1.2 i 1.3 i 1.3.1 nijedna ne moze u svakoj pise enterig the game .... i zakoci sve i kada izadjem pise ono end now do cega to moze biti ?

Ma nije to do konfiguracije imao sam ja mta prije i odlicno je radio ...
Moze li neko da mi da link da skinem cisti mta 1.0

Možeš li npr. kad klikneš dugme "START" (logo Windowsa) na tastaturi da ti izbaci donji toolbar kako bi mogao regulisati task manager? Ako to ne možeš onda ti definitivno nešto nije u redu sa MTA. A ako ti to izbaci, sačekaj par minuta da ti se učita MTA. Moguće je da je do konfiguracije računara, mnogima se to dešavalo pa su sačekali par minuta i editor se pokrene