joomla pomoc

Započeo galeb, April 23, 2010, 15:20:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

oni koji su upoznati sa joomla admin panelom neka mi kazu ako znaju kako da postavim kontakt na top menu, naci da kad kliknes ti se otvori ona forma za kontakt. plizz help :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

zerocoolos

pa dodaj si neki free plugin za to!

Citat: zerocoolos poslato April 23, 2010, 16:12:40 POSLE PODNE
pa dodaj si neki free plugin za to!

ma znam, ali problem je sta to dolazi uz joomlu ;D i on je najbolji :), ali naci cu si neki dobar pa javim

I da ako mozda znas neku skriptu ili neki dobar module za slideshow isto za joomlu :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

Ne treba nikakav plugin...

Odi na Top Menu i onda gore na Novo da dodaš novi link i onda Kontakti pa Standardni kontakt. Morat ćeš izabrati jednog kontakta (jer Joomla omogućuje da napraviš više kontakta, npr. ako više vas ima stranicu pa da svako ima svoj kontakt).

Ja si uvijek napravim korisnika imena Kontakt i onda njega odaberem pa izgleda kao standardna forma.

I moraš si podesiti što će ti se sve vidjeti (ime, prezime, adresa, mail, grad, domena, info itd.) i ta polja popunit (ja sam si stavio samo info, mail i domenu).

Citat: [ST]Injection poslato April 23, 2010, 16:35:32 POSLE PODNE
Ne treba nikakav plugin...

Odi na Top Menu i onda gore na Novo da dodaš novi link i onda Kontakti pa Standardni kontakt. Morat ćeš izabrati jednog kontakta (jer Joomla omogućuje da napraviš više kontakta, npr. ako više vas ima stranicu pa da svako ima svoj kontakt).

Ja si uvijek napravim korisnika imena Kontakt i onda njega odaberem pa izgleda kao standardna forma.

I moraš si podesiti što će ti se sve vidjeti (ime, prezime, adresa, mail, grad, domena, info itd.) i ta polja popunit (ja sam si stavio samo info, mail i domenu).

fala uspio :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite: