UCP - v.1.0 beta [EXPLOSION-RP]

Započeo free-rider, Oktobar 27, 2012, 17:43:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

UCP v.1.0.beta info:

User Control Panel, spojen sa MYSQL bazom podataka. Izradio sam temu od 0, program sam sam napisao, takoÄ'er od 0, tako da mislim da je unikatan.
MYSQL baza je spojena i sa serverom, iako server još nije otvoren.
UCP je dvojezični, jer će i skripta biti takva.

Test nalozi:
Obični korisnik - Ime: TestBasic Pass: test123
Banovan korisnik - Ime: TestBanned Pass: test123
Premium korisnik - Ime: TestPremium Pass: test123

UCP će biti korišten na EXPLOSION-RP serveru.
http://www.explosion-rp.com

Samo da napomenem, ovo je BETA verzija, i mogući su bagovi, pa ako primjetite neki, pošaljite mi privatnu poruku.

Svaka cast odlicno uradeno samo je to mozda moglo jos ljepse ispast. Ova plava boja se nikako ne uklapa uz sve ostalo nekako bode u oci... takoder i ovaj font mogao si neki drugi stavit. Ali ostalo je odlicno. Samo naprijed momci vidim da se sreca okrece tonki :)

Citat: explosion-rp.com Tonko poslato Oktobar 27, 2012, 17:58:49 POSLE PODNE
Hvala, ocjenite od 1-10, te recite ako Vam se nesto ne svidja i zasto. Sve su kritike dobro dosle. ;)
Kakvih sam sve UCP vidio ovaj je odlican samo se malo treba vise treba potrudit oko dizajna. Ali eto nema svaki isti ukus. Ja sam gore naveo sta bi valjalo. Ocijena 9/10.

Odlicno odradjeno samo ono za biranje jezika si mogo malo lepse.

Citat: [BN] à¹"г.Ï,ยгร๏ภâ,,¢ poslato Oktobar 27, 2012, 18:02:02 POSLE PODNE

A čuj, svako ima neÅ¡to Å¡to mu se sviÄ'a, meni je iskreno onako super. Ali zato je tu Beta verzija, da čujem vaÅ¡e miÅ¡ljenje, i ispravim Å¡ta se može ispraviti :) Hvala na komentaru...

Citat: free-rider poslato Oktobar 27, 2012, 18:03:58 POSLE PODNE
Citat: [BN] à¹"г.Ï,ยгร๏ภâ,,¢ poslato Oktobar 27, 2012, 18:02:02 POSLE PODNE

A čuj, svako ima neÅ¡to Å¡to mu se sviÄ'a, meni je iskreno onako super. Ali zato je tu Beta verzija, da čujem vaÅ¡e miÅ¡ljenje, i ispravim Å¡ta se može ispraviti :) Hvala na komentaru...
Nije da mi se ne svidja nego da maknes logo EX i natpis dole ili ga stavi u stranu i bice pun pogodak.

Uskoro ubacujem jos mogucnosti... iduce sedmice cu objaviti novu verziju (updejtovanu) (VJEROVATNO :D)

Svaka cast za UCP!Odlican je...!!!!  8)

My Bike KTM 450 SXF 2008