trazim najbolji balkanski server

Započeo Nero_Gold, Oktobar 22, 2012, 20:26:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

pozdrav nisam igrao samp 1 godinu sad opet pocinjem da igram ako moze da mi kazete koj je najbolji server na balkanu posto zelim da igram na balkanski server sa najvise igraca,hvala
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2012, 20:27:28 POSLE PODNE od Nero_Gold

Ma ti doÄ'i na Rio. hihihih ;D

samp.rio-gaming.info:1986
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2012, 20:32:46 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^

Citat: Mister_Axl poslato Oktobar 22, 2012, 20:36:06 POSLE PODNE
HostName: **DW RPG Macedonia**
Address:  193.192.58.53:7786
Players:  298 / 300
Ping:     57
Mode:     DWRPG v4.6.9
Map:      Macedonia

Ovo ti je definitivno najbolji server brate dojdi uveri se 102,3 % kad ti kazem ;)
Citat: Stanley_Griffin poslato Oktobar 22, 2012, 20:46:17 POSLE PODNE
gledaj brate  ;) igram samp vec 5 godina , bolji server nisam video od LS - RP al to je nadvor iz balkana , kazujem ti - DW - RPG Macedonia ti je najbolji server na balkanu  :P igram tamo vec 3 godina i sam pre zadovoljan zato sto imaju mnogo dobru skriptu ali kad kazem dobru znaci ODLICNU  :) dozdi i igraj :) preko vikenda server moze da bide 300/300 veruj mi brate , ja ne lazem , sta je dobro dobro e  :D

Players:  252 / 300
Ping:     53

vidi samo ovaj nov portal ... ufff - http://dw-game.info/ neverovatan :) ima i live mapa , UCP , sve sto zelis  ;) napravi sam acc zato sto sam gledao samp forumi i sam naso ovaj vas  :-\ dodzite na DW i uverite se  ;D .
Citat: carlo_boss poslato Oktobar 22, 2012, 20:30:31 POSLE PODNE
Players:  298 / 300
Ping:     57

dojdi na server i ce vidis deka e najbolji... ;)
jesi gloop ili ti noge smrde ? Misliš da smo mozak na cesti našli ?
praviš 3 accounta samo da reklamiraš ovaj neki server botovski .. providan si ko da ti je otac staklar
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2012, 21:33:04 POSLE PODNE od viKK

kao sto sam razgledao dw ima mnogo vise igraca od CH od kad sam ih dodao na listu,neznam videcu
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2012, 21:55:44 POSLE PODNE od Nero_Gold

DW si je DW brate DreamWorld je najbolji server na balkanu :*

Sve zavisi do vaÅ¡eg ukusa. Ako želite igrati na serveru sa 300 igrača gdje oni koji te Dmaju proÄ'u nekažnjeno,a vi dobijete jail 1 sat samo Å¡to ste pretrčali cestu onda igrajte. Sve je stvar ukusa,ja sam igrao na takvom serveru i to me je smorilo. Draže mi je bilo igrati na serveru koji ima 20-30 igrača ali koji žele da rpaju,nego na 500 gdje te svi Dmaju samo zato Å¡to imaju oružije i pancir,a ti nemaÅ¡. TakoÄ'er na manjim serverima je viÅ¡e stalo do početnika i novih igrača nego onima na većim. To je glavna razlika koja je bitna meni. Nebih sad da izgleda da promoviÅ¡em svoju zajednicu gdje god stignem ali igrači zaslužuju da znaju da ima joÅ¡ uvjek server gdje se svaki dan pravi mini updejti,svaki vikend veliki. Igrači ako niÅ¡ta barem pokuÅ¡avaju rpati,gdje se non RPeri kažnjavaju i gdje se odražavaju navećer kvizovi. Moj ti je savjet da doÄ'eÅ¡ na Rio Gaming Zajednicu pa barem probaÅ¡ kako je biti naÅ¡ član,ako ti se ne sviÄ'a možeÅ¡ lagano otići gdje god želiÅ¡.

www.rio-gaming.info
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2012, 22:17:33 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^

Moja ti je preporuka Balkan Underground veoma dobra zajednica vec duze vrijeme postoje odgovoran admin tim itd

mada nije los ni ovaj Rio Gaming vidim da su ozbiljni skoro su se otvorili imaju igraca dobro napreduju bice dobar server jednog dana

eto to su ti moje preporuke od mene

Citat: [RG] Tvrtko.cfg^^ poslato Oktobar 22, 2012, 22:10:12 POSLE PODNE
Sve zavisi do vaÅ¡eg ukusa. Ako želite igrati na serveru sa 300 igrača gdje oni koji te Dmaju proÄ'u nekažnjeno,a vi dobijete jail 1 sat samo Å¡to ste pretrčali cestu onda igrajte. Sve je stvar ukusa,ja sam igrao na takvom serveru i to me je smorilo. Draže mi je bilo igrati na serveru koji ima 20-30 igrača ali koji žele da rpaju,nego na 500 gdje te svi Dmaju samo zato Å¡to imaju oružije i pancir,a ti nemaÅ¡. TakoÄ'er na manjim serverima je viÅ¡e stalo do početnika i novih igrača nego onima na većim. To je glavna razlika koja je bitna meni. Nebih sad da izgleda da promoviÅ¡em svoju zajednicu gdje god stignem ali igrači zaslužuju da znaju da ima joÅ¡ uvjek server gdje se svaki dan pravi mini updejti,svaki vikend veliki. Igrači ako niÅ¡ta barem pokuÅ¡avaju rpati,gdje se non RPeri kažnjavaju i gdje se odražavaju navećer kvizovi. Moj ti je savjet da doÄ'eÅ¡ na Rio Gaming Zajednicu pa barem probaÅ¡ kako je biti naÅ¡ član,ako ti se ne sviÄ'a možeÅ¡ lagano otići gdje god želiÅ¡.

www.rio-gaming.info

Kao sto je on rekao,dodji na Rio ,imaju jako ljubazan admin tim i prepredobru skriptu,a i sama zajednica je jako ozbiljna.Uveri se u to.

samp.rio-gaming.info:1986

Balkan Games je stvoren za tebe.IP mi je u opisu ! :)