Pitanje za laptop

Započeo Alice, Oktobar 22, 2012, 14:52:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

pozz,planiram kupiti laptop DELL Inspiron N5720 ,pa me zanima da li je dobar ako ga neko ima pa da napise koje igre mogu na njemu itd.
Notebook DELL Inspiron N5720 17.3" White-LED Backlight TrueLife (1600x900) TFT
, Core i7 Mobile 3612QM
, DDR3 8GB
, DVD±RW
, GeForce GT 630M 1GB
, 1TB HDD
, Linux Ubuntu 11.10
, Moon Silver
hvala unaprijed

Po ovoj konfiguraciji laptop je blago receno bomba... Dell sam po sebi radi vrhunske laptope pa tako i ovaj po konfi je odlican... S Dellom se nemozes zeznut nikako samo je pitanje cijena...

Citat: [DH:RP]Accardo.css poslato Oktobar 22, 2012, 16:29:59 POSLE PODNE
Po ovoj konfiguraciji laptop je blago receno bomba... Dell sam po sebi radi vrhunske laptope pa tako i ovaj po konfi je odlican... S Dellom se nemozes zeznut nikako samo je pitanje cijena...
Ovaj i nije bas jeftin ali zato i pitam da se nebi zeznuo ....a cuo sam da se dellovi neki brzo zagrijavaju sad nezz ako neko ima pa da napise dal je istina...
i da sta mu znaci ovaj linux ubuntu 11.10 ?
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2012, 17:08:52 POSLE PODNE od Alice

Citat: ...Sweet... poslato Oktobar 22, 2012, 19:40:06 POSLE PODNE
Ako hoces igrat igru koju got hoces onda ti je bolji Kompjuter
Treba mi laptop jbg. a od igrica jbg valjda ce moci Gta IV i tak neke necu bas sad Battlefield 3 i te zajebancije :)

Na tom laptopu mislim da ce i GTA V bez problema ic...

Ako mislis igrat igrice onda si kupi komp kak spada...

e hvala vam kupit cu ovaj pa valjda se necu zajebat...

Ha sa ovom konfiguracijom mozes igrati sve novije naslove , mada ti je bolje resenje desktop racunar (ako hoces komp za igre) mozes ga naci za mnogo manje novca i cak bolja masina od ove.

Dobar je laptop, naravno, za te novce se može kupiti pravi PC, ali ako je potreba Laptop...!
Stay hungry, Stay foolish  :)

nemora se kušovat windows skines ga isto kao igrice bootas ga i onstall ga ja sam prije 2 dana stavljao novi 64 bitni windows na laptop...

Citat: Mile12345 poslato Oktobar 23, 2012, 20:58:25 POSLE PODNE
nemora se kušovat windows skines ga isto kao igrice bootas ga i onstall ga ja sam prije 2 dana stavljao novi 64 bitni windows na laptop...
Znam al ovi sa neta ne valjaju ipak mi je sigurnije da oni snime u radnji orginalan...

skup je orginalan bkt 350 kn...a meni ovaj s neta traje vec 1 godinu ko nov je