BalkanCityRPG (Pravi Stari Balkan Dream)

Započeo Yakavetta, Oktobar 18, 2012, 18:32:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Yakavetta

//
Poslednja Izmena: Novembar 01, 2012, 23:43:38 POSLE PODNE od SteXi.ılllı.

Yakavetta

/
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2012, 18:34:05 POSLE PODNE od Yakavetta

Yakavetta

xaxa pa BD je moj mod ja sam bio vlasnik na prvom serveru... dok esef nije ukrao sve ... sad sam sredio josh bolje.

Neznam šta bi mene tu privuklo.Free domena,forum katastrofa,opisa nema,ime loše,vlasnik neozbiljan....Lockat će ti ovo moderator zbog domene,al neznam zašto brukaš server ovdje

Yakavetta

ovaj forum je samo za par dana zato ga i ne sredjuem jer tad ce da stigne i placena domena opis nema veze ako neko oce stv da proveri server treba da dodje na njega od opisu nemoze se sve dobro videti :)

Citat: ...Sweet... poslato Oktobar 18, 2012, 20:22:49 POSLE PODNE
Propast cete do kazem KEKS govorili ste uskoro "domena" i nis zato milsim da cete propasti nakon 2il manje tjedna

Ma zasto uopste otvarate svoj server:
1. Nemate pojma o zivotu(realno) objasnjenje: pola ovih registrovanih nezna da skripta sem kazi 100 ljudi jedva koji ovde nesto znaju,mapovanje ajde manje vise
2. Nemate para uzimate free i tako trazite da nabavite nekako host na bilo koji nacin
3. Znate da necete uspeti pored nekoliko srva koji imaju preko 100 igraca dnevno da ne nabrajam jer i sami znate koji su to serveri
i drugi mnogobrojni razlozi

Ali ipak Srecno  ;)

Yakavetta

neznam Loza na koji Balkan Dream ali msm da je moj Balkan Dream  bio prvi... JA sam bio vlasnik Ja licno,Rony i niko drugi
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2012, 21:08:04 POSLE PODNE od Yakavetta

Citat: Adin Tagic poslato Oktobar 18, 2012, 20:16:06 POSLE PODNE
hehe bas kako si govorio i na Balkan Dream da ce doci domena a nikada nije dosla + imam BD mod dao mi esnef davno dok sam vam trebao skriptati al nisam objavio niti cu.... al o5 sretno..
HAHHAH Ti da im skriptas HAHHAHAHH Ti ne znas ulicom hodati ti ces nekome da skriptas.

Citat: Adin Tagic poslato Oktobar 18, 2012, 20:16:06 POSLE PODNE
hehe bas kako si govorio i na Balkan Dream da ce doci domena a nikada nije dosla + imam BD mod dao mi esnef davno dok sam vam trebao skriptati al nisam objavio niti cu.... al o5 sretno..
taj mod sto imas nema nista na njemu samo je preimenovan i esef sto je smenio /a chat ,/gov axaxxa i nista vise :D

Yakavetta

Pa sta da radim ... Zajebo me esef upropstio server ja morao da ga ugasim da sredim Gamemod dok ja da sredim on preuzeo i ime i rekord sve to prestvalja kao njegovo.... i da ga prijavim sta ce bude opet nista :S

Citat: |DV|Loza poslato Oktobar 18, 2012, 21:22:22 POSLE PODNE
Citat: Yakavetta poslato Oktobar 18, 2012, 21:07:40 POSLE PODNE
neznam Loza na koji Balkan Dream ali msm da je moj Balkan Dream  bio prvi... JA sam bio vlasnik Ja licno,Rony i niko drugi
Pa brate nisi trebao dozvoliti da ti tako lako preuzme...
AKo zelite uverenje da je nas bio Balkan Dream uzmite stari ip sto je bio na Balkan Dream i ovaj sto je,  a sto se tice foruma ja cu platiti i ne mislim i ne vjerujem dacu uspeti toliko kao sto su GG,BE,CH.DW i ostali da ne nabrojavam al ipak zelim voditi svoj srw jel sa drugih srw sam razocaran totalno i tako da koliko uspem toliko ja cu biti zadovoljan sa sve