Najbolji Balkanski Skripteri [ANKETA]

Započeo matemandbrnaze742, April 19, 2010, 19:14:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: JoeBullet v2.1 poslato April 23, 2010, 22:05:09 POSLE PODNE
Mislim da Don Corelli ne zna 2/3 onog sto Dajgora zna, zasto to mislim? Govorim iz iskustva, ako predes od Assembly-a(trebao mu za mikrochip) do C++-a - prosao si jako puno problema, design patterna i ostalog. Kolko vidim Corelli je samo na PAWN-u, a na PAWNu mozes skoro nista nauciti(tj. nista korisnog) nasprem npr. C++-a.

Ah, ovdje i je riječ o PAWN-u. Za programiranje općenito je Dajgoro odličan, svaka mu čast... Ja neznam kako mu se da sve te jezike naučiti al vjerojatno mu je guÅ¡t programirati chipove i sve ostalo kao Å¡to je meni stranice... Sad je napravio robota koji se kontrolira preko TeamViewera  :D kreće se u svim smjerovima, ima senzore, možeÅ¡ govoriti, trubiti itd.  :D prespaljen je

Al za PAWN, ponavljam, njega zeza urednost i to.

1.Djuro_Zerocoloos aka Zoran (CroHerze)
2.John aka (BlaBla) (GeForce)
3.Dajgoro_StGajic aka. Dajgoro Labinac (SpeedTouch)
4.Don Corelli aka Emilio Lovrić (Litlle Italy)
5.Daka aka  Amar Kadić (Domino RolePlay)
6.Dujma aka (Antonio) (GeForce)
7.Vuki aka Ivan Voljak (Balkan Mafija)
8.Filipo aka (Nezz RL ime xD) (Genius Gaming)
9.MaX_PaYnE(Nezz ime) (Ludi Grad)

Eo ovako ide po meni

Correlli

Mislim da Don Corelli ne zna 2/3 onog sto Dajgora zna, zasto to mislim? Govorim iz iskustva, ako predes od Assembly-a(trebao mu za mikrochip) do C++-a - prosao si jako puno problema, design patterna i ostalog. Kolko vidim Corelli je samo na PAWN-u, a na PAWNu mozes skoro nista nauciti(tj. nista korisnog) nasprem npr. C++-a.

Opet govoriš na pamet. Istina je da je ova tema vezana samo uz PAWN jezik (za SA:MP mod), ali ne brini, radio sam ja i sa drugim jezicima, samo da se sa PAWN jezikom najviše bavim od svih.

Citat: Don Correlli poslato April 24, 2010, 02:31:47 PRE PODNE

Opet govoriš na pamet. Istina je da je ova tema vezana samo uz PAWN jezik (za SA:MP mod), ali ne brini, radio sam ja i sa drugim jezicima, samo da se sa PAWN jezikom najviše bavim od svih.

To je kad ne poznaju dovoljno ljude. Kad nekog duže znaš, odmah prepoznaš tko je pravi programer a tko se samo kurči. Za početak, onaj pravi programer se NIKAD neće hvaliti svojim radovima. Pravi programer je onaj koji uživa u svome poslu i on se neće hvaliti jer na kraju krajeva, nije to on napravio da bi nešto postigao ili se hvalio već uživa u tome. Ja osobno mislim da Corelli isto jako puno zna što se programiranja tiće. Neznam Corelli dali si ikad programirao chipove i te stvari, al vjerujem da znaš C i druge jezike lijepo. Dajgoro više voli programirat chipove i te stvari. Meni to isto izgleda jaako zanimljivo al i teško.

Uskoro ću onaj Dajgorov kompjuter objavit kao projekt na moj site pa tko oće vidit, Å¡aljem na PM link. PS. trebate vidjet Dajgov komp  :D Ispod CD playera si je napravio nekoliko gumbića. Jedan mu pali player i puÅ¡ta omiljenu muziku, a ostali mu pale najčešće koriÅ¡tene programe. TakoÄ'er si je napravio kutijicu sa programibilnim gumbićima koja se spaja na paralelni port. Pa često na te gumbiće stavlja smajliće od MSN-a pa kad samnom priča, samo pritišće i spama mi sa smajlićima. A tek kako je hlaÄ'enje sredio... Ima nekoliko ventilatora koji se upravljaju preko kompa, a unutra je i termostat od peći  :D

Djuro_Zerocoloos aka Zoran (CroHerze)
John aka (BlaBla) (GeForce)
Dujma aka (Antonio) (GeForce)
Don Corelli aka Emilio Lovrić (Litlle Italy)
Dajgoro_StGajic aka. Dajgoro Labinac (SpeedTouch)
MaX_PaYnE(Nezz ime) (Ludi Grad)
Vuki aka Ivan Voljak (Balkan Mafija)
Daka aka  Amar Kadić (Domino RolePlay)
Filipo aka (Nezz RL ime xD) (Genius Gaming)

To bi bilo po redu.
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Citat: [ST]Injection poslato April 24, 2010, 11:27:54 PRE PODNE
Citat: Don Correlli poslato April 24, 2010, 02:31:47 PRE PODNE

To je kad ne poznaju dovoljno ljude. Kad nekog duže znaš, odmah prepoznaš tko je pravi programer a tko se samo kurči. Za početak, onaj pravi programer se NIKAD neće hvaliti svojim radovima. Pravi programer je onaj koji uživa u svome poslu i on se neće hvaliti jer na kraju krajeva, nije to on napravio da bi nešto postigao ili se hvalio već uživa u tome. Ja osobno mislim da Corelli isto jako puno zna što se programiranja tiće. Neznam Corelli dali si ikad programirao chipove i te stvari, al vjerujem da znaš C i druge jezike lijepo. Dajgoro više voli programirat chipove i te stvari. Meni to isto izgleda jaako zanimljivo al i teško.

Uskoro ću onaj Dajgorov kompjuter objavit kao projekt na moj site pa tko oće vidit, Å¡aljem na PM link. PS. trebate vidjet Dajgov komp  :D Ispod CD playera si je napravio nekoliko gumbića. Jedan mu pali player i puÅ¡ta omiljenu muziku, a ostali mu pale najčešće koriÅ¡tene programe. TakoÄ'er si je napravio kutijicu sa programibilnim gumbićima koja se spaja na paralelni port. Pa često na te gumbiće stavlja smajliće od MSN-a pa kad samnom priča, samo pritišće i spama mi sa smajlićima. A tek kako je hlaÄ'enje sredio... Ima nekoliko ventilatora koji se upravljaju preko kompa, a unutra je i termostat od peći  :D
??? brao za njega  :D
Panda,Razor FTW

Correlli

Citat: [ST]Injection poslato April 24, 2010, 11:27:54 PRE PODNE
Neznam Corelli dali si ikad programirao chipove i te stvari

Svaki drugi ponedjeljak (to je bilo prije, sad se sa time više ne bavim toliko).
Poslednja Izmena: April 24, 2010, 11:55:46 PRE PODNE od Don Correlli

Ko je stavio ovog
CitatDjuro_Zerocoloos aka Zoran (CroHerze)
na prvo mjesto??? Pogledajte mu tutove one  ::)

Ja sam prosle godine pricao s Dajgorom,meni je lik super,stvarno mnogo zna.Za njega imam samo pohvale!

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

turker_kc

Citat: Misko poslato April 24, 2010, 12:02:59 POSLE PODNE
Ko je stavio ovog

tutovi su dobri  ::) ::)

Ko je stavio ovog
>To sto ti ne kluzis tutove ne znaci da nije dobar meni svi tutevi rade odlicno...
Poslednja Izmena: April 24, 2010, 14:27:48 POSLE PODNE od °|Chris|°

Ko je stavio ovog

Prvo odi vidim kakav CH ima mod pa onda sam sebi postavi to pitanje.

nastoe

Ko je stavio ovog
hahahah nas ti da je Djuro medu 3 najbolja balkanska skriptera... A on ti skripta CH mod & i bio je vlasnik SampArene

Pa ima nekih caka koje su u svakom drugom programskom jeziku osnove...