Najbolji Balkanski Skripteri [ANKETA]

Započeo matemandbrnaze742, April 19, 2010, 19:14:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

turker_kc

Eh da i zaboravih Bulleta gada koji sve zna <.<

Ludi Grad

Pa mogli ste staviti bar ljude koji skriptaju dobro....zaboravili ste Caponea, John-a, Joe Bullet-a, a stavili mene koji mogu reci blage ne znam skriptati i uopste ne skriptam za LG....... Tako da ocito ovo je  bilo samo aj da glasam jer sam siguran da svi ovi znaju skriptat bolje od mene, a neki su me cak stavljali na 5. mjesto...... Ako ste vec otvorili trebali ste se raspitati koji su medju boljima...... A da zaboravili ste i plivu.....  ;)

Citat: [LG]MaX_PaYnE_ poslato April 19, 2010, 20:32:05 POSLE PODNE
Pa mogli ste staviti bar ljude koji skriptaju dobro....zaboravili ste Caponea, John-a, Joe Bullet-a, a stavili mene koji mogu reci blage ne znam skriptati i uopste ne skriptam za LG....... Tako da ocito ovo je  bilo samo aj da glasam jer sam siguran da svi ovi znaju skriptat bolje od mene, a neki su me cak stavljali na 5. mjesto...... Ako ste vec otvorili trebali ste se raspitati koji su medju boljima...... A da zaboravili ste i plivu.....  ;)

Ma većina ni nezna kako ko skripta već stavlja kako mi čejf ili po imenu :D

turker_kc

Citat: [CH]elmedin.gif poslato April 19, 2010, 20:35:07 POSLE PODNE

Ma kurac svi stavljaju po serveru na kojem igraju <.<

Ali zajebi ti to napravit cu novu listu

naboljeg nema ali medju najboljima za mene su - Bullet, Doe, Djuro, Correli, Dujma, Dajgoro i Pliva, ostali odjebite

matemandbrnaze742

Citat: 熊猫 poslato April 19, 2010, 20:37:06 POSLE PODNE
Citat: [CH]elmedin.gif poslato April 19, 2010, 20:35:07 POSLE PODNE

Ma kurac svi stavljaju po serveru na kojem igraju <.<

Ali zajebi ti to napravit cu novu listu

naboljeg nema ali medju najboljima za mene su - Bullet, Doe, Djuro, Correli, Dujma, Dajgoro i Pliva, ostali odjebite

Moze al nek Corelli napravi anketu

Ludi Grad

Ima tu jos sigurno dobrih ljudi onaj John(vidi se da zna veoma dobro), Capone takodje mogu garantovati da i on zna dosta dobro, pa cak mogu reci da je tu dobar i rk01 iako ga mnogi ne vole znao je dosta oko skriptanja......

Correlli

Citat: [ST]Mate Mandac poslato April 19, 2010, 20:39:06 POSLE PODNE
Moze al nek Corelli napravi anketu
Ako već želite glasati, neka onda svako stavi svojih 5 omiljenih jer jasno je da pola ljudi ovdje i ne pozna znanje svakog dobrog skriptera.

Citat: [LG]MaX_PaYnE_ poslato April 19, 2010, 20:40:26 POSLE PODNE
pa cak mogu reci da je tu dobar i rk01 iako ga mnogi ne vole znao je dosta oko skriptanja......
Nije fora u tome da ga drugi nisu voljeli, nego svi su vidjeli da je koristio puno skripti koje možeš naći na službenom SA:MP forumu a i koliko puta sam ga vidio kako pita neke osnovne stvari na SA:MP forumu. Pa ako je stvarno bio tako dobar, zašto je onda osnovne stvari pitao po službenom forumu?
Poslednja Izmena: April 19, 2010, 20:44:53 POSLE PODNE od Don Correlli

turker_kc

Citat: [LG]MaX_PaYnE_ poslato April 19, 2010, 20:40:26 POSLE PODNE
Ima tu jos sigurno dobrih ljudi onaj John(vidi se da zna veoma dobro), Capone takodje mogu garantovati da i on zna dosta dobro, pa cak mogu reci da je tu dobar i rk01 iako ga mnogi ne vole znao je dosta oko skriptanja......

Budalo Doe i jest John lol

a za Caponea i rk01 oni mozda i znaju nesto ali nisu u rangu sa nabrojanima...

Nemam vremena procitat sve ali me gadno uhvatio smijeh kad sam vidio tko je uopce stavljen na anketu NAJBOLJIH balkanskih skriptera  :D :D :D

Ajmo po Corelliovoj

Ako već želite glasati, neka onda svako stavi svojih 5 omiljenih jer jasno je da pola ljudi ovdje i ne pozna znanje svakog dobrog skriptera.

1. Don Corelli
2. zerocools
3. Soprano
4. Joe Bullet
5. Daka

neznam zasto ste stavili samo ownere servera? :S...
pa i dinko je dobar,njega niste stavili...

Correlli

Citat: [Ï...в]ѕαм ãƒ,, poslato April 19, 2010, 20:52:34 POSLE PODNE
Pa nisu samo vlasnici, eto ja još nisam otvorio svoj server, tako da se ne mogu smatrati vlasnikom. :P

Citat: [Ï...в]ѕαм ãƒ,, poslato April 19, 2010, 20:52:34 POSLE PODNE
pa i dinko je dobar,njega niste stavili...

Nespadam ja na tu listu,kao nit jos par njih koji su gore ;).