Najbolji Balkanski Skripteri [ANKETA]

Započeo matemandbrnaze742, April 19, 2010, 19:14:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

matemandbrnaze742

Citat: 熊猫 poslato April 19, 2010, 19:46:24 POSLE PODNE
1. Correli (uvjerljivo najbolji)
2. Djuro, Doe (njub  :P :P), Dujma i Dajgoro

Svi ostali ste za kurac kad radite po tutovima i nista konkretno kao nabrojana ekipa tako da ko vas jebe  ;D

Potpis na ovo Corelli,Djuro,Dujma i Dajgoro to je istina
Poslednja Izmena: April 19, 2010, 19:49:31 POSLE PODNE od [ST]Mate Mandac

Mislim da ste trebali ovdje stavit i Capu sa LG DMa (odlican skripter ;)) i ExtremePower sa EFS (momak ce bit nova generacija najboljih skriptera ;)) a po ovome ce bit edit.
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

Citat: Dario Apatin poslato April 19, 2010, 19:14:56 POSLE PODNE
1.Djuro_Zerocoloos aka Zoran (CroHerze)
2.Dajgoro_StGajic aka. Dajgoro Labinac (SpeedTouch)
3.Dujma aka (Antonio) (GeForce)
4.Don Corelli aka Emilio Lovrić (Litlle Italy)
5.MaX_PaYnE(Nezz ime) (Ludi Grad)
6.Filipo aka (Nezz RL ime xD) (Genius Gaming)
7.Vuki aka Ivan Voljak (Balkan Mafija)
8.Daka aka  Amar Kadić (Domino RolePlay)
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

1.Djuro_Zerocoloos aka Zoran (CroHerze)
2.Don Corelli aka Emilio Lovrić (Litlle Italy)
3.Vuki aka Ivan Voljak (Balkan Mafija)

Naravno Djuro je najbolji uvjerljivo,vidi se i po serveru koliko igraca imaju(a mod da i nepricam)

1.Djuro_Zero aka Zoran (CroHerze, SampArena Country Side)
8.Don Corelli aka Emilio Lovrić (Litlle Italy)
9.John aka (BlaBla) (GeForce)
6.Dujma aka (Antonio) (GeForce)
3.Vuki aka Ivan Voljak (Balkan Mafija)
7.MaX_PaYnE(Nezz ime) (Ludi Grad)
2.Dajgoro_StGajic aka. Dajgoro Labinac (SpeedTouch)
4.Daka aka  Amar Kadić (Domino RolePlay)
5.Filipo aka (Nezz RL ime xD) (Genius Gaming)

Parker

1.Dajgoro_StGajic aka. Dajgoro Labinac (SpeedTouch)
2.Djuro_Zerocoloos aka Zoran (CroHerze)
3.Don Corelli aka Emilio Lovrić (Litlle Italy)
4.Vuki aka Ivan Voljak (Balkan Mafija)
5.Daka aka  Amar Kadić (Domino RolePlay)
6.Filipo aka (Nezz RL ime xD) (Genius Gaming)
7.Dujma aka (Antonio) (GeForce)
8.MaX_PaYnE(Nezz ime) (Ludi Grad)
9.John aka (BlaBla) (GeForce)
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !

turker_kc

nije John aka BlaBla pizde jedne nego se zove Ivan pa tako i pisite  ::) ::) i on je bolji od svih ovih LOW WANNABE pedera koje ste nabrojili, ukljucujuci Daku, Filipa, i ekipu...
Poslednja Izmena: April 19, 2010, 20:17:40 POSLE PODNE od 熊猫

Citat: 熊猫 poslato April 19, 2010, 20:11:30 POSLE PODNE
nije John aka BlaBla pizde jedne nego se zove Ivan pa tako i pisite  ::) ::) i on je bolji od svih ovih LOW WANNABE pedera koje ste nabrojili, ukljucujuci Daku, Filipa, i ekipu...

A Å¡ta si ti nervozan...

turker_kc

Citat: [CH]elmedin.gif poslato April 19, 2010, 20:19:35 POSLE PODNE

A Å¡ta si ti nervozan...

Ja opste nisam nervozan ali ovi kreteni pod najbolje skirptere na balkanu nabrajaju n00bove poput Filipa, Vukija (dobro on nije njub i zna nes napravit ali nije da ga se mora velicat jebote), Daku i MaX_PaYnE-a

A za Doea kao da nisu culi, a Doe je napravio mod za GF koji je bolji od moda i na GGu i na SSu i na svakom drugom jebenom serveru (osim na CH xD)

ali opet zna x puta vise nego ovi posranci...

Correlli

Kad već praviš listu "najboljih" skriptera na Balkanu onda si trebao staviti i JoeBullet-a.

Ja ovdje ne mogu glasati zato Å¡to sam u anketi i zato jer i ne poznam dobro sve ostale u anketi (ne poznam njihovo znanje u PAWN jeziku), za neke od njih znam da godinu ili dvije nazad nisu imali pojma ali vremena se mijenjaju.

A neki koje si stavio u anketu još PAWN jeziku nazivaju "PAWNO" jezik, neki ni ne znaju da je PAWNO samo IDE za PAWN kompajler.

I skriptersko/programersko znanje se vam ne gleda samo kako je ko šta napravio, nego KAKO je to napravio. Znači gleda se sve, efikasnost, brzina, unikatnost, sve sve.
Poslednja Izmena: April 19, 2010, 20:25:23 POSLE PODNE od Don Correlli

Citat: 熊猫 poslato April 19, 2010, 20:22:56 POSLE PODNE

A Å¡ta si ti nervozan...

Ja opste nisam nervozan ali ovi kreteni pod najbolje skirptere na balkanu nabrajaju n00bove poput Filipa, Vukija (dobro on nije njub i zna nes napravit ali nije da ga se mora velicat jebote), Daku i MaX_PaYnE-a

A za Doea kao da nisu culi, a Doe je napravio mod za GF koji je bolji od moda i na GGu i na SSu i na svakom drugom jebenom serveru (osim na CH xD)

Ne napravio, editirao... ali novi mod je u izradi, od nule  :D

Citat: Don Correlli poslato April 19, 2010, 20:23:30 POSLE PODNE
Kad već praviš listu "najboljih" skriptera na Balkanu onda si trebao staviti i JoeBullet-a.

Ja ovdje ne mogu glasati zato Å¡to sam u anketi i zato jer i ne poznam dobro sve ostale u anketi (ne poznam njihovo znanje u PAWN jeziku), za neke od njih znam da godinu ili dvije nisu imali pojma ali vremena se mijenjaju.

A neki koje si stavio u anketu još PAWN jeziku nazivaju "PAWNO" jezik, neki ni ne znaju da je PAWNO samo IDE za PAWN kompajler.

I skriptersko/programersko znanje se vam ne gleda samo kako je ko šta napravio, nego KAKO je to napravio. Znači gleda se sve, efikasnost, brzina, unikatnost, sve sve.

Priznajem, nisam pojma imao  ;D
Poslednja Izmena: April 19, 2010, 20:25:03 POSLE PODNE od John

Citat: John poslato April 19, 2010, 20:24:06 POSLE PODNE
nije John aka BlaBla pizde jedne nego se zove Ivan pa tako i pisite  ::) ::) i on je bolji od svih ovih LOW WANNABE pedera koje ste nabrojili, ukljucujuci Daku, Filipa, i ekipu...

A Å¡ta si ti nervozan...

Ne napravio, editirao... ali novi mod je u izradi, od nule  :D

Ja ovdje ne mogu glasati zato Å¡to sam u anketi i zato jer i ne poznam dobro sve ostale u anketi (ne poznam njihovo znanje u PAWN jeziku), za neke od njih znam da godinu ili dvije nisu imali pojma ali vremena se mijenjaju.

Nije se niko naučen rodio :D

A Å¡ta si ti nervozan...

Ne napravio, editirao... ali novi mod je u izradi, od nule  :D

Priznajem, nisam pojma imao  ;D

Lol sta ce opet biti restart ???

Correlli

Citat: [CH]elmedin.gif poslato April 19, 2010, 20:26:14 POSLE PODNE
Nije se niko naučen rodio :D

Naravno da ne, i hvala Bogu da ne, jer onda nebi imao šta raditi u životu. Htio sam reći da se isto tako ne gleda samo to znanje, nego kao što sam već prije rekao - sve, pa tako i iskustvo.

Nisam mislio baš na tebe. :P
Poslednja Izmena: April 19, 2010, 20:37:44 POSLE PODNE od Don Correlli