Prevarant...

Započeo free-rider, Oktobar 17, 2012, 00:16:39 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav, kopiraću vam samo post sa drugog foruma. Tamo je original objavljen i dijelovi posta se odnose na rad tog foruma, ali svakako će vas sve zanimati ono što sam htio reći!

CitatTrudim se oko ovog foruma da napravim temu i da vam omogućim da sve normalno radi. NE TREBA mi da me neko budi u ponoć kako bi zaštitio i ono malo foruma i portala što je ostalo zbog razmaženih članova i administratora.

ÄŒlan koji je bio "CO-ADMINISTRATOR" i "SCRIPTER" o scriptanju pojma nema, krade sve Å¡to može uzeti iz moda. Svi njegovi "radovi" su ustvari ukradene FS, koje se lako naÄ'u na google-u...

Večeras je obrisao sve rubrike na forumu, pokušao obrisati portal, i obrisao sve članove.
Njegova IP adresa je ostala zabilježena. Očigledno je da je u pitanju dijete koje ne razmišlja o posljedicama. Njegov skype, ime i prezime, IP adresu i nickove ću postaviti na dnu posta.

Ne bi me čudilo ni da objavi mod, koji je raÄ'en od nule. Mod je oko 70% zavrÅ¡en...

Od sada na forumu, pristup admin panelu ću imati samo ja, pa ću bar moći spavati, a ne da me neko budi i zove da ispravljam nečije ispade.
Ako nekome ne odgovara, ok, nastavite sami..

Forum nick: Elvis
Skype nick: paolo.sergeo11
IP adresa: 109.175.0.108
e-mail: [email protected]

____________________________________________________________________________________

Možda sa ovim neću ništa postići, ali jako sam iznerviran. Mod će objaviti sigurno, jer je imao pristup svim skriptama.
Bar ga se može "proterati" sa sličnih foruma, a i vlasnici ostalih servera se mogu bar malo zaštititi, kad bi napravili neku bazu ovakvih SKRIPTERA...

p.s. Ako sam pogrešio podforum, prebacite post, ne posjećujem forum baš često.
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2012, 00:17:25 PRE PODNE od free-rider