Scriptanje

Započeo Angle, Oktobar 16, 2012, 19:42:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Potreban neko da me uci da scripta nagrada 35 - 45 km mjesecno davacu moracemo da imamo svaki dan jedan cas 1 h. svi koji su zainteresovani nek mi se nave na pm.. i da napomenem da ce svako ko se javi morati proci test da vidim koliko zna da scripta.
Poslednja Izmena: Oktobar 16, 2012, 19:44:05 POSLE PODNE od [FG:RP] Angle

Citat: ƬÑ'â,â,‰â,...â,€Stormer poslato Oktobar 16, 2012, 19:53:06 POSLE PODNE
Tražiš nekoga da te uči,a testiart ces ga da vidis zna li skriptat?

Pa da moram da budem sto posto siguran da zna da scripta

Trazi nekoga ko zivi blizu tebe jer nema smisla uciti nekoga preko neta,mislim ima ali to je bacanje para,puno brze ces nauciti ako je neko pored tebe.

Citat: [Egrotusi TDM] CadrRa poslato Oktobar 16, 2012, 19:56:51 POSLE PODNE
Trazi nekoga ko zivi blizu tebe jer nema smisla uciti nekoga preko neta,mislim ima ali to je bacanje para,puno brze ces nauciti ako je neko pored tebe.

Ma nema ti brate niko iz moga grada da iko zna scriptat.. niko..

Wiki, uzmes mod edit, i ucis polako ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 16, 2012, 20:04:47 POSLE PODNE od [DV] |SUMO| Coldplay

Citat: [DV] |SUMO| Coldplay poslato Oktobar 16, 2012, 20:04:33 POSLE PODNE
Wiki, uzmes mod edit, i ucis polako ;)

Sta cu ja wikipediju kada jos ne znam engleski

Au, onda tesko da ces ista naucit?

A da prestanete gubiti vreme na pawno da naucite c++ i onda ti je sve ostalo lako....

90% Vas se bazira samo na ucenje pawn-a -.- sto je u stvari neki oblik c++ jezika...

Citat: Ricky_Danzel poslato Oktobar 16, 2012, 20:10:54 POSLE PODNE
A da prestanete gubiti vreme na pawno da naucite c++ i onda ti je sve ostalo lako....

90% Vas se bazira samo na ucenje pawn-a -.- sto je u stvari neki oblik c++ jezika...

nema to veze sa c++, vidim da ne znas razliku C i C++ i C like programskih jezika...

nece im ucenje c++ nista pomoci vec ucenje pawn-a, pawn je c-like ali to je sve, nema nekih dodirnih tocaka sa c++ programskim jezikom...

Probao sam ali google prevoditelj tacno ne prevodi i vidite ovo
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=55588.0
Ovdje nista nije objasnjeno u ovim funkcijama nista nije objasnjeno.!

Citat: [FG:RP] Angle poslato Oktobar 16, 2012, 21:24:09 POSLE PODNE
Radije idi na instrukcije iz engleskog bar ces nesto naucit za te pare ,a ne da bacas na gluposti. Engleski ce ti biti potrebniji u zivotu nego pawno.

Citat: pllopen poslato Oktobar 16, 2012, 23:22:12 POSLE PODNE
Citat: [FG:RP] Angle poslato Oktobar 16, 2012, 21:24:09 POSLE PODNE
Radije idi na instrukcije iz engleskog bar ces nesto naucit za te pare ,a ne da bacas na [cenzura]osti. Engleski ce ti biti potrebniji u zivotu nego pawno.

Ma imam ja iz engleskog peticu nego 7 sam razred gdje ja mogu da znam sada jos engleski

Ja sam prva godina a engleski znam dobro od 5 razreda osnovne,pa ti sad vidi koliko je meni IQ naspram tvog -_-

EDIT:
CitatMa imam ja iz engleskog peticu nego 7 sam razred gdje ja mogu da znam sada jos engleski
Mislim stvarno [cenzura]o od tebe sta si napiso ubijam se od smeha hahahahahahha,najbolje je da ti ne pocinjes da se UOPSTE bavis skriptanjem niti bilo cime sto ima veze sa bilo kakvim programiranjem
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2012, 14:41:11 POSLE PODNE od ...Nikola...

Znao sam engleski u 3. razredu bolje od brata koji je tad bio 5. pa ti vidi , a u skoli tek od 5. ucimo engleski..
Engleski ti je najpotrebniji jezik u celom svetu , nauci njega dobro pa tek pocni da se bavis skriptanjem.
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2012, 15:27:56 POSLE PODNE od Dude
ODSUTAN