Prison,DM ili TDM

Započeo MEDO, Oktobar 15, 2012, 13:41:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo otvorio sam temu cisto da vidim sta bi se igracima vise svidalo
Znaci Prison Mod,DM ili TDM
Kometirajte i iznesite svoje misljenje

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Pa cuj, ja bi najvise volio da otvori netko prison, ta prvi ja sam otvorio, i radio je kao lud... Samo Bugovi sjebali... Makar je istina, da odmah cim sam ja otvorio, i kada su svi vidjeli kako dobro radi, svi su poceli otvarat Prison modove... Mene su samo sjebali neki ljudi, i to je to... Inace Prison je extra za RP, i usao bih nekad ;) .... Inace kao sto sam rekao, od kad sam ja zatvorio, otvorilo je se oko 10 prison servera, i nijedan nije uspio... Samo se moras organizirati, naci dobru skriptu i editovati je, i ljudi ce doci ;)

Gang war forever <3 Tdm je zakon  8)

Citat: [DV] |SUMO| Coldplay poslato Oktobar 15, 2012, 15:50:02 POSLE PODNE
Pa cuj, ja bi najvise volio da otvori netko prison, ta prvi ja sam otvorio, i radio je kao lud... Samo Bugovi sjebali... Makar je istina, da odmah cim sam ja otvorio, i kada su svi vidjeli kako dobro radi, svi su poceli otvarat Prison modove... Mene su samo sjebali neki ljudi, i to je to... Inace Prison je extra za RP, i usao bih nekad ;) .... Inace kao sto sam rekao, od kad sam ja zatvorio, otvorilo je se oko 10 prison servera, i nijedan nije uspio... Samo se moras organizirati, naci dobru skriptu i editovati je, i ljudi ce doci ;)

Pa da meni je isto dosadilo vise samo se otvaraju RP serveri na balkanu nigdje nema TDM ili Prison mod i tako t
Vidjet cu jos da li mi je bolje tdm il prison..

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."