[FG] Gradski bazen

Započeo Snich, Oktobar 15, 2012, 02:05:20 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Snich

Pozdrav svim clanovima Balkan SA:MP foruma.

Dana 15.10.2012 god. u 19:30 casova ce se otvoriti Gradski bazen.

Bazen je izmapan na plazi Los Santosa na odlicnoj lokaciji.

Gradski bazen posjeduje extra uredjen interijer i prilikom ulaza u interijer bazen, skripta provjerava da li ste musko ili zensko,

ukoliko ste musko, postavlja vam muski skin lika u sorcu, ukoliko ste zensko, postavlja vam zenski skin lika zene u bikiniju.

Napravio sam pamcenje skina pomocu pVarova, tako da vam vraca vas stari skin, prilikom napustanja/izlaza iz bazena.

Takodje, da atmosfera bude realnija, izmapana je skakaonica s koje igraci mogu realno da skacu uz vrlo laganu iskriptanu

funkciju.

Kada se igrac popne na skakaonicu i stane na pickup, automatski se realizuje animacija (realno skakanje sa skakaonice).

U interijeru su izmapani toaleti radi realnije atmosfere, sve u svemu, dodjite i uvjerite se u kvalitete naseg servera sa jedinstvenim idejama.

Slike:

Owner i skripter: [FG] Snichâ,,¢  (Snich_Falcone)

Co-owner i maper: [FG]нÏ...Dιgαâ,,¢ aka Gigo (Gigo_Scalleta)

Posjetite nas!

Website: www.fg-rp.info
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2012, 02:12:48 PRE PODNE od [FG] Snichâ„¢

Citat: ...ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Oktobar 15, 2012, 08:47:43 PRE PODNE
Odlicno nego hudiga ili ko vec mapa stalno koristi ovaj zid sa slike http://www.zaslike.com/files/jy0isyf50nib384o0pl.jpg po meni bilo bi bolje malo da ga promeni.. Al i inace je mapa 10/10

Poslusat cu te :D

Mnogo dobra mapa svidja mi se docu na otvaranje :)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Snich

@Opanak - Nepotreban je lift, stvarala bi se guzva, a i nerealno je...
Hvala svima.

Snich

Otvorenje Gradskog bazena pomjereno u 19:00h.

Izvinjavamo se sto kasnimo sa otvorenjem,imamo nekih tehnickih problema.Ocekujte otvorenje ubrzo !

Odlicno ,samo ste trebali popunit ove praznine pored svetala,a ne samo svetla stavit xD..I promenite zid ubuduce ,ne svidja mi se  :P
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)