Zbogom SAMP i ova zajednica

Započeo nastoe, April 18, 2010, 13:04:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

nastoe

Evo samo sam htio reci da napustam SA:MP, skriptanje & ovu zajednicu....Sto nosi i NE otvaranje EFS servera, razlog tomu je jer imam 16 god. imam previse obaveza, sport skola, izlasci i primjetio sam od kada se bavim PAWNO skriptanjem da sam ZAPOSTAVIO svee...Bit će mi tesko ali evo OVO je moje zbogom ovoj LJEPOJ maloj SAMP zajednici....Cak sam razmisljo da pitam vlasnika ST fun servera da samo za njih skriptam i da nemam obaveza sa svojim modovima itd. Ali jos cu pricekati.... EFS mode cu prodati za PISLJIVIH 100 kn tako da tko god je zainteresiran neka mi posalje na PM ili neka me doda na MSN: [email protected] i sve cemo se dog. mode vrijedi PUUUNO vise jer sam ga radio preko 4 mj. Od sada cu donositi odluke koje ce samo meni ici u korist sta se tice privatnog zivota, jucer sam zaradio preko 1500 EURA i mogao sam odmah uplatiti i EFS web server & sve ali sam odustao jer je to nezrelo da dam preko 500kn na IGRICU -.- i odlucio sam da cu kupiti motor i za 2/3 god auto, tako da mi je ovo podrav od ove zajednice isto tako ako netko treba skriptera za svoj server ja sam ovdje jer cu i dalje skriptati ali na jedan drugi nacin a to je da odem na jedan server i samo za njih da skriptam...Ali samo da nije RP jer nemam volje niti vremena za njih samo FUN/STUNT/DM...Slobodno komajte i to je to...

nastoe

Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 18, 2010, 13:17:56 POSLE PODNE
Sretno u RL cujemo se jos na xf
Sve oke samo sumljam da ce to biti na bazi PAWNO, SAMP ili dreamweaver ili tak nes

Jbg steta sto si toliko skriptao i razvijao za server ni zasto, sretno ti

Odsutan dok ne doÄ'em.

Pa daj skriptu iYoku pa nek on otvori taj server kad je radio s tobom

nastoe

Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 18, 2010, 13:32:59 POSLE PODNE
Pa daj skriptu iYoku pa nek on otvori taj server kad je radio s tobom
Nikome necu dati nego cu prodati za 100kn -.- ali nije vazno

r4z0r

Sretno u RL , ja izlazim skoro svaku noc pa opet stizem na racunar .. kako hoces , vozdra !

Žao mi je zbog tvog servera nadao sam se da ću igrati na tome  :'(
sretno ti u RL  :P
Ex CroHerze DM HEAD Administrator