StaticPickup

Započeo Den, Oktobar 09, 2012, 19:39:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Den

Skripta koju koristim: Moju
Detaljan opis problema: ovako stavio sam staticpickup da se od pdbaze u garazu portam e sad dodje mi ovaj ERROR
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

C:\Users\Den\Desktop\Md.pwn(41619) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "CustomPickup")
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Warnings.

Poslednja Izmena: Oktobar 09, 2012, 20:07:25 POSLE PODNE od Den

Procitaj pravila i edituj temu ili LOCK.

Citat: Ivan Martinović (Silver_Scaletta) poslato Oktobar 09, 2012, 19:48:17 POSLE PODNE
Postaj po pravilima !!!
I ti bi mogao da ih procitas :)
ODSUTAN

edituj temu po pravilima, sto se toga tice koristi na vrhu skripte forward CustomPickup(???); gdje sam stavio ??? tu ti ide nesto kao pickupid, playerid, stavi taj dio koda drukcije ti nemogu pokazati do kraja

Citat: [HS]Artieâ,,¢ poslato Oktobar 09, 2012, 20:14:14 POSLE PODNE
edituj temu po pravilima, sto se toga tice koristi na vrhu skripte forward CustomPickup(???); gdje sam stavio ??? tu ti ide nesto kao pickupid, playerid, stavi taj dio koda drukcije ti nemogu pokazati do kraja
CitatUkoliko se tema ne pridrzava pravila, ne smete da pomazete u istoj!
Koji deo ovoga nisi razumeo?
ODSUTAN

Citat: •´¯`•. âˆ,αηιεâ,," zεяσ .•´¯`• poslato Oktobar 09, 2012, 20:25:05 POSLE PODNE
Citat: [HS]Artieâ,,¢ poslato Oktobar 09, 2012, 20:14:14 POSLE PODNE
CitatUkoliko se tema ne pridrzava pravila, ne smete da pomazete u istoj!
Koji deo ovoga nisi razumeo?
Nije razumeo ,(zarez) :D xD i ja znam da sad krsim pravila