DJ Arki

Započeo D Boy, Oktobar 08, 2012, 12:12:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pa evo nek isu vec vidjel ida sam se poceo baviti glazbom jer m ije glazba oduvijek bila u krvi nikad nsia mmogao bez nje.Navce nemogu ici spavati ako bar 3 ili 4 pjesme ne oslusam.Zato sam se odlucio baviti glazbom i to ka oDJ.Jest da sam tek poceo s tim ali eto napredujem polako bar tako kazu profesionalci.PA u mom potpisu imate sve radove na koje trebate samo kliknuti te oslusati i komentirati dal vam se svida.Posto sam napravio i fb stranicu svoju molio bih vas da oni koj ivide lajkaju jer eto neznam volio bih tu imati dosta clanovai lajkova na strancii.Pa et ako mozete izdvojiti par sekunda i kliknu ti "SviÄ'a mi se".Hvala unaprjed onima koji lajkaju

DJ Arki Offical

Grga96

Hvala vam ak moze plss da nabacite like na stranicu da se skupi  likova ako nije problem

Dobar si, ali u ovim vremenima nemozes previse postici time, jedino ako ciljas na dubstep ili slicnu vrstu, s tim da za dubstep moras jebeno znat.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Oktobar 09, 2012, 14:14:30 POSLE PODNE
Dobar si, ali u ovim vremenima nemozes previse postici time, jedino ako ciljas na dubstep ili slicnu vrstu, s tim da za dubstep moras jebeno znat.
Znam brate nije mi cilj postic nesto velik ocisto da se cuje za mene i da slusaju muziku nije mi sad bit cilj ko DJ Tiesto xD cisto onak da se slusa i lajka sam to.ZA dubstep netreba elik oznanje ali ima stvari koje nezna i nemoze znati svatko ima tu par kvaka koje treba sredivati dugo vremena to je problem najveci
Poslednja Izmena: Oktobar 09, 2012, 15:55:34 POSLE PODNE od DJ Arki Brateee

Citat: DJ Arki Brateee poslato Oktobar 09, 2012, 15:54:46 POSLE PODNE
Znam brate nije mi cilj postic nesto velik ocisto da se cuje za mene i da slusaju muziku nije mi sad bit cilj ko DJ Tiesto xD cisto onak da se slusa i lajka sam to.ZA dubstep netreba elik oznanje ali ima stvari koje nezna i nemoze znati svatko ima tu par kvaka koje treba sredivati dugo vremena to je problem najveci

Za dubstep netreba veliko znanje? xD

Ako zelis pravi dubstep, sto znaci da nije da stavis pjesmu i u backgroundu beatove, nego pravi, onda treba znat i to itekako.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Oktobar 09, 2012, 20:33:44 POSLE PODNE
Citat: DJ Arki Brateee poslato Oktobar 09, 2012, 15:54:46 POSLE PODNE

Za dubstep netreba veliko znanje? xD

Ako zelis pravi dubstep, sto znaci da nije da stavis pjesmu i u backgroundu beatove, nego pravi, onda treba znat i to itekako.
Ma da znam sve problem za dubstep je jedino stavljanje beatova i kikova u pozadinu tj pozadinski glas sto je tesko napravit jedino to je problem i jedino to treba da se zna ali polak osam poceo i dubstep da radim da vjezbam kreiram tako da mozda u nekom roku od mjesec dva mozda i dubstep verzija za vas

Sry za DP evo stigao novi uradak.Ovo nie nsita ozbiljno samo zezancija samo pola sata i uploadam RMX uradak ovo bilo cisto za zabavu.Molio bih vas da lajkate ili subate se jer bih zelio postati yt partner a samo malo mi fali pa eto ako moze to i lajk na fb stranicu sve imate u poptpisu mom.Uzivajte

Free Deejays-Mi Ritmo Inverted Sound

Ima dobrih pesama, srecno

http://www.youtube.com/watch?v=1GloWYz7G4Q&feature=relmfu

Pitch na minimum i prejak bass neke reci ne cujes kako treba...tu nisi upotrebio neko znanje..vec samo lose iskoristio 2 opcije