[Pomoc] Razmena valuta

Započeo Blaeks, Oktobar 08, 2012, 11:55:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Gtarp
Detaljan opis problema:Pa nije problem nego vec duze vreme pokusavam da uradim razmenu valuta na serveru, koristeci TextDrawSetString, medjutim nikako da mi prikaze taj textdraw, radio sam po ovom fazonu(Slika dole)
Dio skripte:pa ne znam da napravim
Neke slike/video(radi lakse dobijanja pomoci): http://i.ytimg.com/vi/Rcc0jj4X0Eg/0.jpg , eto tako u tom fazonu znate, gde pise zlato tamo, ja sam tu pokusao da napravim eure i tako to, ali ne uspevam xD Help pliz :(

Vegas.

Napravi pEuri, i onda napravi kao mjenjačnicu bla bla..

ma imam ja sve to, znaci izmapanu menjacnicu, uradjen ceo sistem kupovine i prodaje, cuvanja, sve sve, samo mi jos treba pomoc oko ovog textdrawa i to je to... :/

textdraw ne umem da napravi, zato sam i postao ovo za pomoc  :(

EDIT: brate nije to to xD, treba meni pomoc kako da uradim textdraw( u pawnu ) ali da prikazuje koliko eura imam , kao sto na LARP modu prikazuje novac  u banci, taj fazon mi treba baki :/

Citat: Blaeks poslato Oktobar 08, 2012, 23:03:13 POSLE PODNE
EDIT: brate nije to to xD, treba meni pomoc kako da uradim textdraw( u pawnu ) ali da prikazuje koliko eura imam , kao sto na LARP modu prikazuje novac  u banci, taj fazon mi treba baki :/
Pa uradis textdraw preko programa sto ti je iznad dao,i onda povezes sa pEuri ili cim vec

pa probao sam kazem ti, ali tesko xD