[Savet] Motor

Započeo SteXi.ılllı., Oktobar 06, 2012, 12:54:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pa znam za nsr125 ali moram PSP da polazem da bi mogo da je vozim, a to opet zahteva vise para :D
Poslednja Izmena: Oktobar 08, 2012, 20:43:06 POSLE PODNE od [YUB] SteXi.ılllı.

Aprilia definitivno, ako ces imat u buducnosti novce za bolji onda Aprilia RSV4 ili Yamaha R1, R6. :) (iako ne preporucam da kupis bolji sportski motor da nebi zavrsio ko vecina motorista.)
Poslednja Izmena: Oktobar 09, 2012, 14:13:24 POSLE PODNE od LuKsA
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Oktobar 09, 2012, 14:12:50 POSLE PODNE
Aprilia definitivno, ako ces imat u buducnosti novce za bolji onda Aprilia RSV4 ili Yamaha R1, R6. :) (iako ne preporucam da kupis bolji sportski motor da nebi zavrsio ko vecina motorista.)

Daaaaaaaj ,recite neku pristojnu cenu za RS50 :D (kao moj prijatelj koji je skoro poginuo :/)

Ne, ali polazem sledece godine posto sa novim zakonom sa 16 tek moze -.-
A sad da cekam 18 za polaganje do 30 konja ne pada mi na pamet :D
Tako da OCU PRISTOJNU CENU ZA RS50 :)
Poslednja Izmena: Oktobar 09, 2012, 21:17:09 POSLE PODNE od [YUB] SteXi.ılllı.

Ako se u bilo šta razumijem, to su motori, vozio sam ih bruku, i mogu ti reć, definitivno najbolje ti je da uzmeš Gileru Runnera 50, ili Apriliu SR50.

Sad zavisi koliko novca imaÅ¡, i odakle si, ako si iz Bosne, imam za tebe deeeeeefinitivno najbržeg Runnera 50ccm, znači sve je fabrika, osim sportskog auspuha, 750 â,¬ je, 99. je godiÅ¡te, ali to su ti najbolja godiÅ¡ta za Gilera i Piaggio skutere, ako budeÅ¡ joÅ¡ neÅ¡to trebao, javi se. :)

EDIT:

Citat: ƬÑ'â,â,‰â,...â,€Stormer poslato Oktobar 09, 2012, 17:22:51 POSLE PODNE
Ako je tako da nepostam opet,savjetujem ti Yamahu Aerox,ili Peugeot SP 2..

nije da se pravim pametan, al roxi se brzo kvare, a ni spidke nisu loÅ¡e  :D

btw :

Citat: [YUB] SteXi.ılllı. poslato Oktobar 09, 2012, 20:13:59 POSLE PODNE
Ne, ali polazem sledece godine posto sa novim zakonom sa 16 tek moze -.-

Ako si iz BiH, sa 14 godina možeš izvadit potvrdu da poznaješ zakon, nešto slično vozačkoj, trebaš znat saobraćajne znakove, al ne ono to je znak da ne smiješ skrenut lijevo, nego zabrana skretanja u lijevu stranu, ahah, i tako posebno za svaki znak moraš naučit stručni naziv, i ti testovi su ti cca 50 KM :D
Poslednja Izmena: Oktobar 11, 2012, 22:57:13 POSLE PODNE od Miksa. ^^
uniongaming2013