Omega RolePlay l www.omega-roleplay.info l 188.40.52.207:7780

Započeo Capetroon., Oktobar 01, 2012, 20:39:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Capetroon.

Tko smo mi?
Omega Role Play je projek koji traje već oko 4 mjeseca. Prvih par mjeseci je bilo teÅ¡ko i jedva smo se izvukli, ali sada opet smo tu i joÅ¡ jači nego ikada. ZaÅ¡to baÅ¡ RP server pitate se? Ja, ali i veći dio tima vjeruje da je moguć RP na balkanu i da sve priče oko primitivizma balkanskih igrača SA:MPa su budalaÅ¡tine. Upravo zato nemamo User Control Panel, ne zbog igrača, već zato Å¡to želimo sve one koji nisu RPali tome djelu igre (nebrinite imamo vec sreÄ'en web UCP sa bazom podataka.
Zašto baš mi?
Ne mi se ne baziramo na skripti koja će vam pružiti jako puno funkcija (iako će biti kvalitetna), već na iskustvu naÅ¡eg cijelog admin tima. NaÅ¡ tim i igrači će vam pružiti RP zabavu 24/7 sa puno zabave i užitka. Server gamemod će biti update-an svaki dan jer je ovo edit moda pa ćemo SVE  izmjeniti!
Server ureÄ'enje

Na serveru će biti samo Game Admini bez Game Mastera, iz razloga jer naÅ¡ će se naÅ¡ tim boriti s nonRPerima na drukciji način. Game mod će biti ureÄ'en sa novim funkcijama i objektima sa novih verzija SA:MPa (0.3d/0.3e) i sistemima koji će vas vuči u igru da opet od RPate neke akcije. Forsiranje RPa kao na drugim serverima? Ne, nećemo forsirati hardcore RP kod svih novih igrača, ali od level 10+ će biti forsiranja RPa. Ne u smislu praćenja igrača dano-noćno sa rcon komandom ili traženja "dlake u jajetu" kako bih vas kaznili. Uvijek ćete dobiti detaljno objaÅ¡njenje od mene ili od drugih admina ukoliko prekrÅ¡ite neko pravilo.
Sadržaj skripte:
-   Svatko tko se registrira dobiva 1.000$ na ruke.
-   Standardni poslovi ilegalni i legalni uz posebne sisteme.
-   Odličan Anti-Cheat sistem
-   Anti Flood sistem â€" Nema viÅ¡e lagga od strane cheatera
-   Moderni Car Ownership sa mogućnostima spremanja oružja, materijala, sirovina i oružja (uskoro viÅ¡e)
-   Puno kuća, biznisa i apartmana po okolicama LS-a
-   Komande za joÅ¡ bolji RP
-   After Crash sistem koji vas vraća na poziciju gdje ste bili prije crasha, vraća vam sve Å¡to se imali prije crasha (oružje, poziciju, HP, itd.)
-   Verona Mall â€" Od sada je ovo novo okupljaliÅ¡te u gradu! Moći ćete kupovati posebne objekte te ih spremati na svoga lika (u novom updateu), kupovina elektronike i RP dijelova.
-   Weapon drop sistem â€" Od sada ćete moći ispustiti svoje oružje da ga SVI vide, ali ono nestaje nakon par minuta radi smanjenja DMa.
-   I joÅ¡ puno toga!
Forum:
Na naÅ¡em forumu ćete naći sve Å¡to je potrebno za učenje RPa i joÅ¡ dodatniju zabavu uz naÅ¡ server. Gotovo je nemoguće da se registriraju spam botovi koji pune bazu podataka i živciraju naÅ¡e članove.  Super Moderatori pomažu Administratorima u vezi moderatora i boardova, ali nemogu nikako naÅ¡tetiti zajednici. Za pozicije moderatora se mogu svi prijaviti, ali bira se po ponaÅ¡anju i aktivnosti. Nitko tko izigrava facu nemože imati NIKAKVU poziciju kod nas jer nama takve osobe netrebaju.
Å to je SA:MP?
SA-MP (San Andreas Multiplayer) je besplatna modifikacija igrice GTA San Andreas za PC. Možete je igrati preko Interneta ili preko LAN mreže sa 500 drugih igrača u isto vrijeme.
SA-MP Client možete skinuti sa službene stranice SA-MP-a: http://sa-mp.com/download.php

Jednostavno pokrenite SA-MP instalaciju i instalirajte je u datoteku gdje je GTA San Andreas instaliran. Ukoliko je putanja do GTA San Andreas igrice točna odaberite Install, uprotivnom je ručno odaberite. Veoma je važno da SA-MP bude instaliran u datoteci gdje se nalazi gta_sa.exe. Nakon toga će vam se pojaviti SA-MP ikonica u GTA San Andreas datoteci. Pokrenite je, odaberite server i igrajte!

Da biste mogli igrati kod nas morate imati:
1.   Dodate naÅ¡ IP u favorite. IP: 188.40.52.207:7780.
2.   Role Play ime (po mogućnosti ne balkansko ako nećete Rpati balkanca posto je IC San Andreas u Americi).

Forum: www.omega-roleplay.info
Server IP: 188.40.52.207:7780

OTVORENJE SUTRA: 2.10.2012 godine u 20:00h
Znamo da je opis slab ali bit će novi sa skoro ćitavom stranicom.

Los opis,trebao si vise opisivati server,a ne sta je samp,svi koji su tj VECINA koji su registrovani ovde,znaju sta je samp tako da sretno sa serverom,sledeci put uredi bolje opis  ;D
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)


Capetroon.

Opis je za nas samo formalna star, uskoro će te vidjeti naše radove, mnogo updatea i sl.
Baziramo se isključivo na RP-u, i održavanju istog. Ukoliko posjetite naš forum vidjet će te mnoge poznate likove sa LSRP i ex. GF scene. ;)

Citat: Chil'out! poslato Oktobar 01, 2012, 21:24:55 POSLE PODNE
Opis je za nas samo formalna star, uskoro će te vidjeti naše radove, mnogo updatea i sl.
Baziramo se isključivo na RP-u, i održavanju istog. Ukoliko posjetite naš forum vidjet će te mnoge poznate likove sa LSRP i ex. GF scene. ;)

Sretno sa serverom,ali ipak je opis dobar jedan od jacih stubova servera...




Balkan Ulice RPG opis servera: Click



-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Capetroon.

Kako za koga, mi svoj server kao Å¡to sam rekao baziramo na RPu, ukoliko bi nama taj famozni opis doveo 3-4 DMera (poznato je da sa BSa ne dolazi niko na server jer svi imaju svoje servere) bolje ga ne pisati. I ovo nisam trebao postaviti ali eto. :)

Sretno!


"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx


"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Capetroon.

Želio bi samo da vas obavjestim da forum nešto nije uredu. Nije do nas nego do hostera - www.logic.ba i oni su "ugašeni" ali vlasnici prvih komentara mogu potvrditi da forum radi. ;)

Capetroon.


Srecno nam (:
DODJITE U STO VECEM BROJU SUTRA U 20H NA OTVARANJE.


Capetroon.


Trebao si bolji opis da napravis ali sretno.

Napoli-Best team in the world.


Napoli-Best fans in the world.