[Najava] Neverendless RolePlay

Započeo Sale^, Septembar 21, 2012, 14:06:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Prije svega,zelio bih vas pozdraviti i ukazati postovanje svim igracima koji su u svetu SA:MP modifikacije,jer smo tu upravo radi njih.
Za sada,mod jos nije zavrsen,ali ipak da bi smo malo zabavili buduce igrace,odlucili smo otvoriti forum.Forum je pusten prije par dana u rad,iako jos nije dosta toga zavrseno,nego,polako,sve ce doci na svoje.Ukoliko znate za forum,a niste registrovani,svakako to ucinite,pridruzite se registrovanim clanovima...
Mod Se Radi od 0, i necemo ga otvarati dok ne budemo sigurni 100 % da je sve uredu i bez bugova...
Odlucno smo odlucili otvoriti server radi zelje za zabavom i odlicnom igrom svih igraca SA:MP modifikacije!

Posetite Nas. Neverendless RolePlay.

46.4.36.66:7784

Neverendless WoW © Neverendless SA:MP © Neverendless COD
Poslednja Izmena: Septembar 21, 2012, 21:52:19 POSLE PODNE od Johnny_DeVito

[quote author=[OG] TerminuS link=topic=53697.msg393682#msg393682 date=1348230824]
Sretno :)
[/quote]

Hvala

Sretno vam.

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Jel editate onu NVRP skriptu od 0 sto je onaj Djankaa pravio ?

Sretno momci!
TRAZIM ISKUSNOG SKRIPTERA !
JAVI SE NA PM!!

Dali imas dozvolu od Dzankee ili Joker-a ?

Citat: [UH] BiZMark poslato Septembar 21, 2012, 21:04:33 POSLE PODNE
Dali imas dozvolu od Dzankee ili Joker-a ?

Djankaa mi je RL frend sad sam ga zvao nebavi se vise SAMPom lik reko je nek rade sta oce da ga nezanima vise nista oko SAMPa ...

Nebi rekao :D ali hajde poslacu mu ovo neka vidi :D

Ne znam ko je djanka, ja sam sklopio ugovor sa COD i WoW serverom, da uzmem ime za SA:MP.

P.S: Ostali Hvala, necete se razocarati.

Edit:

Citat: TheToretto poslato Septembar 21, 2012, 20:49:40 POSLE PODNE
Jel editate onu NVRP skriptu od 0 sto je onaj Djankaa pravio ?

Ne editujem nista. Radim mod od 0, sve sam pisem. Gagi mi pomogne nekad i tako to....
Poslednja Izmena: Septembar 21, 2012, 21:26:54 POSLE PODNE od Johnny_DeVito

Forum ne da je loš ne da nije dobar ne da je dobar ne da je izrvrstan nego je
PRELIJEP
Sretno