[Savjet] Mobitel ?

Započeo elemental., Septembar 19, 2012, 22:22:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

RazmiÅ¡ljam uzeti sebi novi mobitel, ali, nisam siguran, koji je bolji. Dva mobilna mi se sviÄ'aju:
Sony Xperia Tipo
Samsung Galaxy
Å ta vi mislite, koji je bolji ?

Xperia mi se cini bolja, glasam za nju. ;)
[Spamer na dužnosti! Ne ometaj!]

Sony Xperia Tipo je po karakteristikama bolja.. A i svidja mi se vise
Old School
Since: 2011

Definitivno Xperia, ja imam Arc i ne bunim se :) a Galaxy mini je cisto sr*nje

Posto je galaxy mini onda uzmi xperiu,a inace bih glasao za galaxy da nije ovaj model....
Do you know, in my country,I'm a "magico",a man with a dream,a man on the rise. To take nothing and make it something.Do you have a dream?

Xperia!
I po kvaliteti materijala ipo tome Å¡to navedeni dolazi s ICS-om!
Stay hungry, Stay foolish  :)

Ja ti imam Samsung Galaxy onak solidan mobitel ..
Ako te nešto zanima oko njega pitaj u P.M
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Slusaj, nemozes trazit savjete od "djece", neki bezveze tu stavljaju komentare, bez gledanja karakteristika oba mobitela...

Zasta ti oces mobitel da surfas, da igras, sve to il?

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Ovako, Sony je sada veoma poboljsao kvalitet, ali ne da se granici da Samsungom naravno, ali tu su negdje, 1 bod za Samsung Mini, zatim, po karakteristikama, Tipo +1 bod, a sada softver, po meni, ovaj Galaxy je toliko isfuran dizajnom unutrasnjim(softvreskim), da mi lici malterne na corby softver( s tim na dizajn mislim ne karakteristike softvera), dok Tipo ima lepsi dizajn a istw karakteristike, +1 bod jos za tipo i u izgledu telefona, +1 bod tipo, tako da je 3:1 za Tipo.
Last nick: Vectro64

xperiu uzmi svakako
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Mini galaxy šit ežšći, frend mi ga ima i ima problema s njim pali se gasi se, bože sačuvaj.
Xperia.