Najbolja Igraca Konzola?

Započeo ★dknez15★, Septembar 15, 2012, 19:17:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dakle, pitanje je "Koja je po vama najbolja konzola?", stavio sam ove moderne, nisam stavio PS1 i sl.

Ukoliko zelite da postavim jos neku, recite.

PS3:

XBOX 360:

Wii:

N3DS:

PS Vita:

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Nisam stavio, PS1, PS2, ako volite PS2, onda glasajte za PS3, tj. sony il kako hocete.

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Xbo, definitivno... Moždanije tolko jak, al opcije su mu 10x bolje!
Stay hungry, Stay foolish  :)

Citat: kimo123 poslato Septembar 15, 2012, 21:49:00 POSLE PODNE
xbox 360 ja imam najbolji je

Potpis.Brži i ima puno bolje opcije od ovih drugih

Citat: kimo123 poslato Septembar 15, 2012, 22:30:57 POSLE PODNE
Citat: [BG]Mayer poslato Septembar 15, 2012, 22:13:20 POSLE PODNE
Citat: kimo123 poslato Septembar 15, 2012, 21:49:00 POSLE PODNE
xbox 360 ja imam najbolji je

Potpis.Brži i ima puno bolje opcije od ovih drugih

I samo da napomenem ak ocete igrat GTA IV i tak neke jake igre morate imat dobar televizor (za dobru grafiku) jer ja sam igro na starom TV pes 2012 pa mi grafika losa kupio neki bolji TV i odmah mi grafika bolja i ide malo brze  :D :D :D

80 % ljudi zna to ;)

Ugl. 5 za PS3 i 5 za Xbox 360 za ove druge nista.