@@@ [Export RolePlay] - Opis Servera [Subota 20h] @@@

Započeo Danijel96.pwn, Septembar 14, 2012, 20:45:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

IP: 91.193.75.58 : 5555
Otvaranje:Subota 15.9 [20h]

Kratak Uvod

Pozdrav svim ljubiteljima SAMP-a, i ostalim forumasima
zelim da  vam predstavim Export RolePlay, mod je radjen od nule,
i karakteristican je po nekim unikatnostima da li to bile mape ili neke skripte
Export je nastao u cet vrtom mesecu ove godine, sto ce i biti njegovo prvo ot varanje.
Procesor komandi: zcmd
System spremanja: y_ini

Intro se zasniva na Textdraw-ovima
Register i login su napravljeni u y_ini po meni najbrzem systemu.

Intro

Registracija, Login

Spawn sam namapao na ovom mestu iz prostog razloga
sto su mi dosadili aerodrom i kolodvor.
Nadam se da ce vam se svideti, evo neke slike.

Za pocetak sam se odlucio za 10 organizacija u koje spadaju:
Vladine Institucije,Drzavne Institucije,Ne Vladine Organizacije,Ilegalne organizacije

Vladine Institucije

Los Santos Police Department
Policija Los Santosa, Organizovana da suzbije sve krivicne aktivnosti u gadu, da resi ne razjasnjene slucajeve koji su prijavljeni.
Obucena da se bori protiv najjacih gangstera u gradu.
Duzna da obezbedi sve glavne puteve i suzbije krsenje saobracaja. Duzna da zastiti interese i sigurnost gradjana.
Policija takodje radi za Vladu i drzavne istitucije, u cemu i stiti drzavne ljude i ljude koji su clanovi Vlade.

Federal Bureau of Investigation
FBI, tu da pomaze Policiji, da spreci  vece krivicne dogadjaje poput sverca ilegalnih naoruzanja, ili preprodaja droge.
Bori se protiv najvecih imena ilegalnih organizacija i udruzenja, Da uhapsi najvece vodje prigratskih mafija i bandi.
Tu da resi najteze slucajeve koje su za Policiju ne moguci.

Drzavne Institucije

Medical Department
Mediciska sluzba, Organizovana da pomaze bolesnim ljudima, Da pomogne ljudima u teskom stanju.
Radi svoj posao 24/7, Obavlja ga strucno i bez problema. Najveca institucija kod nas.
Trenutno raspolaze sa nekoliko desetina doktora i nekoliko desetina aktivnih prevoznih sluzbi koje rade 24/7.

Cable News Network
Novinarska sluzba, Obavestava gradjane oko najbitnijih dogadjaja u gradu, Poziva najpoznatije licnosti u svoje emisije.
Daje razne oglase i vodi razne kvizove. Raspolaze nekoliko radio stanica i Televiziski programa.
Raspostranjena televiziska i radio mreza preko celog sveta.

Ne Vladine Institucije

Grim Bastards Motorcycle Club (GBMC)
Grim Bastards moto klub, trenutno najveci i najstariji moto klub u Los Santosu. Veliki osvajaci raznih pehara u raznim takmicenjima sa motorima, za sada najuspesniji moto klub u americi, Prostire se sirom SAD-a. Ljudi koji uzivaju vozeci svoje motore. Smrkaju heroin i kokain, opijaju se svako vece, organizuju razne i lude zurke, moto skupove, Uzivaju u zivotu.

Ilegalne Organizacije

The Sicilian Mafia
Naseljena mafija iz Italije, Poslata da razresi sukobe u americkim  vodovima  velikih bandi.
Takodje poslata da preprodaje ilegalno uvezeno oruzije. Silna mafija koja se rasprostanjena na nekoliko mesta sirom sveta.
Jako uspesna statistika stoji iza ove mafije, Poznata po dosta otmica i dosta atentata.
Nocna mora za neke drzavne istitucije i druge organizacije.

The Labos Sonora
Cuvena Meksicka mafija, Poznata po preprodaji droge i drugih narkotika.
Proizvodi kokain i druge  vrste droge koje preprodaje u  velikim sumama drugim ilegalnim bandama.
Udruzena sa nekoliko bandi iz okruga kalifornije. Poseduje dosta clanova koji su rasprostranjeni preko cele Amerike.
Clanovi ove mafije zive za drogu i to im je jedino sto imaju u svojim zivotima.

Niners (9'ers) Street Gang
Poznatiji kao 'Ljubicasti reperi' zive od njihovih kola, LowRideri, Najpoznatiji u svom zanimanju.
Organizuju  velike  veceri u kojima pobedjuju sve neprijatelje, Velike zurke, u kojima se okupljaju male bande, druga udruzenja i oganizaicije. Smrkaju drogu, i neposredno pored svoih kola, ilegalno diluju oruzijem. Dosad imaju sve uspehe.
9'ers imaju samo jednog neprijatelja a to je banda iz okruga Los Santosa, Black Guerrilla, Nocna mora za ove poznate repere.
Imali dosad bezbroj tuca, incidenata, ratova. Borili se na zivot i smrt.

Black Guerrilla Family
Sastavljena je od zatvorenika, povezani su sa puno grupa.
Black Guerrilla Family snazno je organizovana na istocnoj i zapadnoj obali amerike
Obuceni su u crno siva odela i prave strah i trepet u narodu.
Bave se otmicama i pljackanjem ljudi sirom Los Santosa.

Enemy Street Gang
Enemy ulicna banda, stvorena od strane dva brata, Banda je u malo losijem stanju, zive gde stignu, ima ih malo, banda na ivici propasti, Ipak dva brata su se borila za svoju organizaciju i doveli je koliko toliko u red. Banda je smestena u malom mestu u delu Los Santosa, Bore se za svoje zivote i to da postanu neko i nesto, Ova banda je imala bezbroj prekrsaja tipa, obijanja malih prodavnica, nekoliko kidnapovanja, ulicne pljacke i ostalih ulicnih tuca. Ova banda se bori za sebe i nece odustati.

Kosac Trave

Dosao sam na ideju za ovakvog kosaca trave, napravio sam neku skriptu ali ona nije bila bas optimizirana,
popricao sam sa Gagijem i uradili smo posao na perfektan nacin, ovakav slican posao ce se naci i na njegovom serveru.
Komande:   /kosi, /zavrsikosenje, /prekiniposao

Postar

Posao postar se zasniva na razvozenju paketa po okolini Los Santosa.
Komande:   /raznosi, /box, /putbox, /zavrsiposao

Masinovodja

Masinovodja je duzan da razvozi putnike po: Los Santosu, San Fieru, Las Venturasu te se vrati na pocetnu stranicu.
Komande:   /vozi, /zavrsivozenje

Cistac

Kada ste zaposleni kao cistac vasa duznost je da cistice
ulice celog Los Santosa
Komande:   /cisti, /zavrsiciscenje

Smecar

Vasa duznost je da praznite kontejnere sirom
Los Santora, kada pokupite svo smece dobicete novac.
Komande:   /kupismece, /zavrsikupljenje

Ribar

Posao ribar je uradjen na unikatan nacin, vasa duznost je da pecate
ribu a zatim odete u ribarnicu i prodate ribu.
Komande:   /pecanje, /uzmistap, /pecaj, /ostavistap

Farmer

Farmer je takodje uradjen na kolko tolko unikatan nacin,
vasa duznost je da posejete zito te sacekate da naraste i oberete ga.Takodje mozete razvoziti mleko i orati njivu.
Komande:   /posadi, /razvozimleko, /orinjivu, /kosizito

Kamiondzija

Duznost kamiondzije je da razvozi prikolice sirom
Los Santora, San Fiera, Las Venturasa.Kada odvezete prikolicu dobicete odredjenu kolicinu novca.
Komande:   /razvozirobu, /zavrsirobu

House System je uradjen na unikatan nacin, postoje cetiri  vrste
kuca: Mala,Srednja,Velika,Vila.Intovi su uradjeni za svaku kucu, oni su skroz prazni.Kada kupite kucu morate otici u salon namestaja i tamo mozete birati stvari koje vam se svidjaju te ih kupiti. Kada ih kupite nosite ih kuci i rasporedjujete po svojoj zelji.
Komande:   /kupikucu, /prodajkucu, /kuca

Ostalo ce te  videti  vremenom, nezelim sve otkrivati...

Sve ostalo ce te  videti na serveru, nezelim  vam sve pokazati ovde.
Zelim da se zahvalim pojedinim ljudima koji su doprineli Export zajednici.
Ocekujem vas u sto vecem broju, pozdrav od Export Tima.
Credits:
Mr.Gagi
Maki187
Lepotic
Phillips
Neno
Terminus
SpaMaster
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2012, 13:39:50 POSLE PODNE od [E:RP] Danijel96.pwn
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Sretno vam.
Poslednja Izmena: Septembar 15, 2012, 13:28:46 POSLE PODNE od вιg вυηηу

Rijetkost je kod mene, da zelim iskrenu srecu nekom serveru na kojem nisam da uspije :P :) :) :)

Sretno! :)

Hvala vam  ;)
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Dobar opis, sretno vam!

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Ovo mi se cini kao najbolji server ikad predstavljen ali vidjeti cemo sutra :)
RazZer Roleplay!!! 78.46.78.118:7777

//
Poslednja Izmena: Septembar 15, 2012, 13:29:30 POSLE PODNE od вιg вυηηу

...Neno...

neznas lijepo izmapat hitnu pa ti ja moram  :D :-*

sretno bro,valjda ce uspjet  :D

Odlican opis , sretno vam .
Meni se samo Mafije/bande nesvidjaju , ali ostalo 10/10.
[/color]

Stari NL se vraca ponovo u funkciju posjetite nas na forumu.

Hvala svima

Neno, pa mislim kad ja mapam to mora da nevalja xD  :D

Hvala  ;D