Ime servera

Započeo Angle, Septembar 13, 2012, 10:27:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SρÑ"Ñ"âˆ,у poslato Septembar 13, 2012, 20:34:31 POSLE PODNE
Krivo shvaćate snicha..
Ima pravo na bunjenje i traženje drugog prefixa ili imena..
On ne želi nikome zlo i da ne uspije samo jednostavno; ne voli kad ga netko kopira.. i ja se dam kladit da ste izmislili ime samo da bude [FG] prefix  ::)

Ne nismo zasto bi cak mu server i nema puno igraca 11 ime mi je prijedlozio Homeboy sa balkan-smf forume.. a kako Balkan Underground Balkan Ulice imaju isti prefix

Citat: [FG:RP] Gogi poslato Septembar 13, 2012, 20:38:15 POSLE PODNE
Krivo shvaćate snicha..
On ne želi nikome zlo i da ne uspije samo jednostavno; ne voli kad ga netko kopira.. i ja se dam kladit da ste izmislili ime samo da bude [FG] prefix  ::)

Ne nismo zasto bi cak mu server i nema puno igraca 11 ime mi je prijedlozio Homeboy sa balkan-smf forume.. a kako Balkan Underground Balkan Ulice imaju isti prefix

Homeboy? ima 10 godina  :-X
E tu si se dečko zajebao.. Balkan Underground I Balkan ulice nemaju isti prefix.. slican je.. [BU] i [BURPG] nije isto , samo slično :)

Citat: SρÑ"Ñ"âˆ,у poslato Septembar 13, 2012, 20:39:34 POSLE PODNE
Citat: [FG:RP] Gogi poslato Septembar 13, 2012, 20:38:15 POSLE PODNE
Krivo shvaćate snicha..

Homeboy? ima 10 godina  :-X
E tu si se dečko zajebao.. Balkan Underground I Balkan ulice nemaju isti prefix.. slican je.. [BU] i [BURPG] nije isto , samo slično :)

e a kod njega je [FG] a kod mene [FG:RP]
tako da to dodje isto
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2012, 20:41:44 POSLE PODNE od [FG:RP] Gogi

Jeste, ali kod [BU] i [BURPG] se zna razlika a kod vas ne  ;)

Citat: SρÑ"Ñ"âˆ,у poslato Septembar 13, 2012, 20:45:06 POSLE PODNE
Jeste, ali kod [BU] i [BURPG] se zna razlika a kod vas ne  ;)

Pa ima razlika ne moze se reci da nema..

Smisli radije drugo ime da ne kompliciramo  ::)

Dosta sa svadjom kaznicu i ostale!
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Vi stvarno niste normalni ljudi...

OT: srecno sa serverom samo neka nema u imenu BALKAN :D
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2012, 21:45:16 POSLE PODNE od Ricky_Danzel

Citat: [FG] Snichâ,,¢ poslato Septembar 13, 2012, 17:23:26 POSLE PODNE
Citat: Lupeâ,,¢ poslato Septembar 13, 2012, 17:12:28 POSLE PODNE
Snitch ti si neki cyber gangsta? Pre bih rekao cyber seljak....Pusti decka da radi kako mu je volja,niti si ti izmislio slova niti si prvi ukombinovao ta dva sigurno!
Nacrtaj more i utopi se,ulepsaj nam dan...
Ja sam izmislio net za tebe, ti si vjerovatno pogrbljeni slon koji cmulji ispred compa, drka kitu, vjerujem da ti nisu ni stidne dlacice izrasle, dok volis samo da pametujes i ubacujes se u teme kao sto je ova.
Osobe poput tebe su ravne nuli, samo sto nula ima svoje znacenje a ti nemas, i jeben si na forumu, dok te u rl svi mlate.

"Ali ajde, tugo jadna, bez trunke jecaj pocinje svat" (Aleksa Santic)

Nisam znao da me poznajes u RL ;) a ako hoces da se upoznas javi se na PM...

A vidim znas da guglas,imas bambi od mene...  ;)
Do you know, in my country,I'm a "magico",a man with a dream,a man on the rise. To take nothing and make it something.Do you have a dream?

...Neno...