Ime servera

Započeo Angle, Septembar 13, 2012, 10:27:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Snitch ti si neki cyber gangsta? Pre bih rekao cyber seljak....Pusti decka da radi kako mu je volja,niti si ti izmislio slova niti si prvi ukombinovao ta dva sigurno!

Nacrtaj more i utopi se,ulepsaj nam dan...
Do you know, in my country,I'm a "magico",a man with a dream,a man on the rise. To take nothing and make it something.Do you have a dream?

Citat: Lupeâ,,¢ poslato Septembar 13, 2012, 17:12:28 POSLE PODNE
Snitch ti si neki cyber gangsta? Pre bih rekao cyber seljak....Pusti decka da radi kako mu je volja,niti si ti izmislio slova niti si prvi ukombinovao ta dva sigurno!

Kako te nije sramota to govorit.Puno je stariji od tebe i tako se ponašaš.Tebi bi bilo ok da imaš svoj server [XY] i da taj "neki" otvara svoj server i stavi [XY] ? :S Lupnite glavnom niste imali server pa neznate kako je to.

Gle ove seljacine ljut je jer neko ima 2 prva slova od imena njegovog servera zato i nemas igraca na svom serveru.

Citat: [BG]Mayer poslato Septembar 13, 2012, 17:15:12 POSLE PODNE

Kako te nije sramota to govorit.Puno je stariji od tebe i tako se ponašaš.Tebi bi bilo ok da imaš svoj server [XY] i da taj "neki" otvara svoj server i stavi [XY] ? :S Lupnite glavnom niste imali server pa neznate kako je to.

Starijim ljudima treba davati postovanje,ako su i oni posteni ljudi...

Rekao sam gore niti je izmislio slova niti je prvi ukombinovao ta dva...
Do you know, in my country,I'm a "magico",a man with a dream,a man on the rise. To take nothing and make it something.Do you have a dream?

Snich

Ja sam izmislio net za tebe, ti si vjerovatno pogrbljeni slon koji cmulji ispred compa, drka kitu, vjerujem da ti nisu ni stidne dlacice izrasle, dok volis samo da pametujes i ubacujes se u teme kao sto je ova.
Osobe poput tebe su ravne nuli, samo sto nula ima svoje znacenje a ti nemas, i jeben si na forumu, dok te u rl svi mlate.

"Ali ajde, tugo jadna, bez trunke jecaj pocinje svat" (Aleksa Santic)

Snich

Citat: [CoA] Armin44 poslato Septembar 13, 2012, 17:17:37 POSLE PODNE
Gle ove seljacine ljut je jer neko ima 2 prva slova od imena njegovog servera zato i nemas igraca na svom serveru.
Ma kakvi ljut, ne mogu se zamislit ljutim.
Da, jesam seljacina, trebal drva (metar 40e), masnog sira ili dobre sljivovice? Odakle si ti, odakle ti je djed, pradjed, cukun-djed , da nisu mozda iz grada, gradjane.
E moj kurtone, saberi se pa oduzmi.

Snich

Citat: [FG] Snichâ,,¢ poslato Septembar 13, 2012, 17:28:19 POSLE PODNE
Da, jesam seljacina, trebal drva (metar 40e), masnog sira ili dobre sljivovice? Odakle si ti, odakle ti je djed, pradjed, cukun-djed , da nisu mozda iz grada, gradjane.

EDIT: Izvinjavam se na DP!

Citat: [FG] Snichâ,,¢ poslato Septembar 13, 2012, 17:28:19 POSLE PODNE
Get a Life bro pogledaj koliki si krkan i igras jebeni Samp!

Snich

CitatGet a Life bro pogledaj koliki si krkan i igras jebeni Samp!
Kakve to veze ima, pa i moj djed igra SAMP tamo na CoA i evo porucuje ti da mu vratis neke pare sto ti je pozajmio za nekakvo auto u suprotnom ce da te dere ko Sansku kozu   :-*.

Ja trazim zastitu.. kako da zastitim servera od ovog Snicha *******
Snich mislim da si cista bu**la vrijedjas ovdje ljude po forumu a kada ti neko pomogne "Hvala" trazis da se spojite zato sto nisi imao igraca a onda si ga prevario sto znaci da si cisti prevarant..

Citat: [FG:RP] Gogi poslato Septembar 13, 2012, 19:54:42 POSLE PODNE
Ja trazim zastitu.. kako da zastitim servera od ovog Snicha *******
Snich mislim da si cista bu**la vrijedjas ovdje ljude po forumu a kada ti neko pomogne "Hvala" trazis da se spojite zato sto nisi imao igraca a onda si ga prevario sto znaci da si cisti prevarant..

Evo nebih se htjeo mjesati u ovoj temi..ali od kuda vama to da je snich prevarant?
Kolko sam procito po postovima,pricate gluposti o tome.. sada cu vam rec istinu.
FG se bio spojio sa tim serverom,i dosli su na FG ako 5+10 njihovih igraca..kao prvo svi su dobili nesto.Kada je snic dao admina jednom njihovom liku,taj lik je bio bano cjelu FG administraciju,za ovo znam da nije laz jer sam bio tada jos u staffu tako da znam sto se tocno dogovorilo,a vi ste kreteni i nemojte se rade petljat tamo di vam nije mjesto -.-

ok ok.. dajte vi meni kako da se zastitim od njega

Gogi a zasto jednostavno ne promijenis jebeno ime servera ? Jel to tolko tesko ?

Citat: •Roввiηâ,,¢â€¢ poslato Septembar 13, 2012, 20:05:48 POSLE PODNE
Gogi a zasto jednostavno ne promijenis jebeno ime servera ? Jel to tolko tesko ?

Necu msm da sam pronasao rijesenje pa cemo da vidimo.. kako ima Balkan Expre'ss' nastavak "B E"  i Balkan E x t a z y..

isto tako

Balkan Ulice i Balkan Underground

ajde snich sada da te vidimo mozes li hack
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2012, 20:12:56 POSLE PODNE od [FG:RP] Gogi

Krivo shvaćate snicha..
Ima pravo na bunjenje i traženje drugog prefixa ili imena..
On ne želi nikome zlo i da ne uspije samo jednostavno; ne voli kad ga netko kopira.. i ja se dam kladit da ste izmislili ime samo da bude [FG] prefix  ::)