[Fudbal]BiH direktno na SP?

Započeo [BURPG] Wistaa, Septembar 12, 2012, 21:58:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ajmo da vidimo vasa misljenja da li je Bosna i Hercegovina dovoljno spremna i kvalitetna reprenzetacija da idu direktno na Svjetsko Prvenstvo u Brazilu.

U kvalifikacionoj grupi gdje se nalazi BiH,pored BiH nalazi se jos 5 fudbalskih reprenzetacija,a to su:

-Grcka
-Slovacka
-Litvanija
-Latvia
-Lihtenstajn

Vec u prva 2 kola su savladali reprenzetaciju Lihtenstajna na gostovanju sa 1:8 i Latvi-u na domacem terenu 4:1

I vase misljenje?

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

vrlo laka grupa a reprezentacija bosne nije losa tako da mislim da mozete proci bar kao 2 a imate velike sanse da budete 1 ;)

Capetroon.

Prolazimo 10000000% posto, samo jedan kiks Grćke i to je to, ali i protiv njih smo mnogo jaki!

Možemo proći samo ako 1 budemo,ako budemo išli u baraž opet ispadamo D;

S!lj0

Mislim da cete kod Grcke najebati.... Ali znamo da Hrvatska ide dalje

naravno navijam za BiH ali Grcka i Slovacka su isto zajebani protivnici !

Capetroon.

Mah, ako se sada ne plasiramo nećemo nikad!

Moja procena je da kao po obicaju idete u baraz.. a tamo sta vam Bog da.. kod vas ste protiv Portugala sada odigrali dobru utakmicu, ali nazalost tamo ste izgubili.. videcemo
Sto se tice nase grupe voleo bih da Srbija i Hrvatska prodju, mi imamo mladu ekipu koja se stvara, izvrsena je smena generacije, Hrvatska nije toliko jaka pod vodjstvom novog trenera a Belgija ima dobre pojedince ali ne i tim, sve 3 reprezentacije posle 2 kola imaju po 4 boda, bice zanimljivo...
Poslednja Izmena: Septembar 12, 2012, 23:20:54 POSLE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Meg

*

Spored Mene Bosna ce proci.Mozete pobedit Grcku ako igrate kako sto ste igrali protiv Latvije i Lihnestajn-a.Srbija prolazi,a Hrvatska nije sigurna zato sto kad je igrala protiv nas Makedonaca koji smo 97 na rang listi a oni 9 jedva su nas pobjedili na Maksimir a protiv Skote nismo imali srecu.Tako da vidjet cemo ko ce proci al Bosna proalzi 1000%

Bih ide do baraza a tamo gubite ili idete dalje :D
Trazim server gde mogu da budem vlasnik ili suvlasnik znam skriptati,mapati i praviti filter skripte

P.S.Obrisi Inbox kad mi saljes poruku
My FB: www.facebook.com/jasamcrazy

...Neno...

Citat: Gotti747 poslato Septembar 12, 2012, 23:20:28 POSLE PODNE
Moja procena je da kao po obicaju idete u baraz.. a tamo sta vam Bog da.. kod vas ste protiv Portugala sada odigrali dobru utakmicu, ali nazalost tamo ste izgubili.. videcemo
Sto se tice nase grupe voleo bih da Srbija i Hrvatska prodju, mi imamo mladu ekipu koja se stvara, izvrsena je smena generacije, Hrvatska nije toliko jaka pod vodjstvom novog trenera a Belgija ima dobre pojedince ali ne i tim, sve 3 reprezentacije posle 2 kola imaju po 4 boda, bice zanimljivo...
Potpis,
Srbija ima dosta mladu reprezentaciju,Hrvati su oslabjeli od kad je dosao novi trener,a BiH ima dosta dobru ekipu,imaju vrhunskog napadaca (Dzeku) koji je poceo sezonu u Engleskoj ligi predobro.

Gubite kod grka, grci su malo kvalitetniji i jači protivnici.. Ostalo dobijate sve..

Mislim da prolazimo. Imamo dosta jaku i dobru ekipu, koja je fizički spremna. Naravno, protiv Grčke možemo izgubiti, ali ni to nije 100% sigurno. Možda idem na utakmicu kada budemo igrali (protiv grka), tako da bih volio da proÄ'emo dalje.