[GM] EuroGaming RolePlay Final Version

Započeo Farkias, Septembar 11, 2012, 21:04:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

gamemode je super, testirao sam ga i sve je uredu, samo ima jedan problem, kad treba da se kupi kuca ili stan, on kaze da odemo u zavod za urbanizaciju, a kad tamo odemo on prvo trazi nas PIN kod, koji nigde ne pise, pa ako mozes odgovori mi ;D RSPCT  :D

Citat: [UT]Don_Region poslato Septembar 12, 2012, 19:16:20 POSLE PODNE
Citat
Autor: [EG] FarkiAS ^^
«  : Danas u 18:44:14 »

Don Region to je do tebe ja kada COMPILE izbaci mi 2 Warninga ne znam do cega ti je to..To si ti nesto radio sa modom..
Upravu si do mene je bilo kad sam preimenovao mod!

da ali kad on to ubaci na svoj gamehost, u igrici ce ti errori biti zanemareni i radice normalno, to moze da radi sa maximum 10errora.. mada svaki error moze da se sredi :D

Citat: Wiz_Khalfa poslato Novembar 25, 2012, 19:20:19 POSLE PODNE
Citat: [UT]Don_Region poslato Septembar 12, 2012, 19:16:20 POSLE PODNE
Citat
Autor: [EG] FarkiAS ^^
«  : Danas u 18:44:14 »

Don Region to je do tebe ja kada COMPILE izbaci mi 2 Warninga ne znam do cega ti je to..To si ti nesto radio sa modom..
Upravu si do mene je bilo kad sam preimenovao mod!

da ali kad on to ubaci na svoj gamehost, u igrici ce ti errori biti zanemareni i radice normalno, to moze da radi sa maximum 10errora.. mada svaki error moze da se sredi :D

Daa..

Samo koja je komanda za otvaranje kapije na tvojoj kuci Farise i na kuci do tebe na VW ?

Ti il imas nekog ko je vrhunski skripter il si ti bog  :D svaka čast!

Kada kupiš kola i pokrenes, u salonu se ne respawn, kako moze to da se popravi ili da se dodajudruga kola :) 8) ;)

Citat: Mr.Hiilarious poslato Novembar 27, 2012, 19:09:00 POSLE PODNE
Citat: Wiz_Khalfa poslato Novembar 26, 2012, 18:10:09 POSLE PODNE
Samo koja je komanda za otvaranje kapije na tvojoj kuci Farise i na kuci do tebe na VW ?
Imas brate /kapija1 /kapija2 /kapija3 /kapija4 nez... vidi koja je cmd... tako su podesene !

Daa..

Citat: Fa®i$â,,¢ poslato Novembar 27, 2012, 19:39:25 POSLE PODNE
Citat: Mr.Hiilarious poslato Novembar 27, 2012, 19:09:00 POSLE PODNE
Citat: Wiz_Khalfa poslato Novembar 26, 2012, 18:10:09 POSLE PODNE
Imas brate /kapija1 /kapija2 /kapija3 /kapija4 nez... vidi koja je cmd... tako su podesene !

Daa..
Da ali kaze da sam daleko od nje.. i ako sam odman uz nju.. Kako ide to?

Kad se kupe kola/motor/helic ona se posle kupovine odvezu, a ne spawnuju se nova, pa mi reci mozes li mi reci kako to da resim?

Citat: Wiz_Khalfa poslato Novembar 27, 2012, 20:41:55 POSLE PODNE
Kad se kupe kola/motor/helic ona se posle kupovine odvezu, a ne spawnuju se nova, pa mi reci mozes li mi reci kako to da resim?

To je do tebe ti si neÅ¡to zezno  :-X

REFRESH

Ovo je obican edit starog Varga's GMa. To mi je potvrdio i Robert Varga koji je.pravio Varga's od 0.

jel imas mod bez ovih mapa organizacija i tih detalja...samo onako uradjen mod bez objekata tih?

Citat: Fejzaâ,,¢ poslato Novembar 30, 2012, 15:25:35 POSLE PODNE
jel imas mod bez ovih mapa organizacija i tih detalja...samo onako uradjen mod bez objekata tih?

imam ja, ali to je GM od Electro RP ali to kosta :D

OMG kakav vargas jeste vi normalni ovo je edit Explosion RP O.o

Citat: Fa®i$â,,¢ poslato Novembar 30, 2012, 19:13:18 POSLE PODNE
OMG kakav vargas jeste vi normalni ovo je edit Explosion RP O.o

Meni je Robert Varga rekao da je ovo edit njegovog servera (Electro RP) i da dam link njegovog FBa kome nije jasno da mu on objasni :D

https://www.facebook.com/robert.varga.142