[GM] EuroGaming RolePlay Final Version

Započeo Farkias, Septembar 11, 2012, 21:04:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dragi moji da vas obavjestim ovaj mod ima jedan bug koji kad se server restartira na hostanom serveru id auta se pomjesaju da bi sve bilo uredu trebate otici u scriptfiles car.cfg i prije svakog restart copirati jer ako se pomjesaju mnogim igracima ce vozila nestati pisace da je u njihovom vlasnistu a kad sjednu mogu ga opet kupiti  nadam se da ste skontali oko ovog buga mozete detaljnijepitati FARISA ili MENE

Citat: |...NoKe...| poslato Septembar 23, 2012, 22:55:14 POSLE PODNE
Dragi moji da vas obavjestim ovaj mod ima jedan bug koji kad se server restartira na hostanom serveru id auta se pomjesaju da bi sve bilo uredu trebate otici u scriptfiles car.cfg i prije svakog restart copirati jer ako se pomjesaju mnogim igracima ce vozila nestati pisace da je u njihovom vlasnistu a kad sjednu mogu ga opet kupiti  nadam se da ste skontali oko ovog buga mozete detaljnijepitati FARISA ili MENE

To se desavalo na pocetku...Sredio sam to tako da znate...

Citat: sariele^ poslato Septembar 24, 2012, 11:11:28 PRE PODNE
njeSra mod po meni,pokrenem na kucnom serveru ili na zakupljenom ulogujem se jednom odem relog nece sifru da mi potvrdi a tacna je

sariele ti da znas igrati samp... a kamoli bilo sto na gamemode... stavrno cuj nece sfira ahahahahah...nemoj pricati mod radi odlicno to sto ti ne znas nisam ja kriv..

sariel ako ne znas oko samp-a nemoj ni komentrirati botina ? ti uradi ovo ja cu odustati od zovita ... ja mislim da ti dam gm neki da ne bi ni ime znao promjeniti ... i necu da se svadam..

Ima bug KAd kupim auto i kucam /rac Respawnaju se sva auta i ja udem i pritisnem shift pise nemate kljuceve od ovog vozila lol  ???
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Citat: ajdin1 poslato Oktobar 04, 2012, 21:40:56 POSLE PODNE
Ima bug KAd kupim auto i kucam /rac Respawnaju se sva auta i ja udem i pritisnem shift pise nemate kljuceve od ovog vozila lol  ???

To je do tebe brate ;)

BOGA PITAJ STA SI TI RADIO.

Nisam nista samo tako izbaci.samo pokreno sam-delicate i da igram tako pise
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Lijep mod, ako ima nekih bugova, znaci bilo kakvih, mozes li mi reci na pm ili ovdje svejedno, posto sam mislio malo edit pa otvorit server :)