[GM] EuroGaming RolePlay Final Version

Započeo Farkias, Septembar 11, 2012, 21:04:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

dzesi kiki ovaj je server postojao kad se nisi ni rodio zato psss oces nas prvi mod i nase igrace i nas streetstories mod jos prije 3 godine zato molim te suti i nemoj me nasmijavati

hvala za mod, zao mi je sto nam je srv otisao u kurac i hvala sto si stavio moje klipove u opis  :) <3

Moj se server nije zvao Europe Gaming nego EuroGaming OMG botu..

NE SPAMAJ VISE !

Citat: KIKI98 poslato Septembar 18, 2012, 22:48:47 POSLE PODNE
FARISE TUZICU TE ZATO STO JE OVO MOJE IME SERVERA I JA SAM SA ONIM MARINOM KAKO SE VEC ZVAO SKINI OVO ILI TUZICU TE KAZEM TI ZA KRADJU MODA I IMENA!

De bolan gdje ćeš ga tužit, šta pričaš...Nije niko kreten da uzima ime tvog srw-a...

//
Poslednja Izmena: Septembar 20, 2012, 13:59:26 POSLE PODNE od Capponeâ„¢

Citat: KIKI98 poslato Septembar 18, 2012, 22:48:47 POSLE PODNE
FARISE TUZICU TE ZATO STO JE OVO MOJE IME SERVERA I JA SAM SA ONIM MARINOM KAKO SE VEC ZVAO SKINI OVO ILI TUZICU TE KAZEM TI ZA KRADJU MODA I IMENA!

AAHAHAHAHAHHA nemas ni 14 godina ti bi nekoga tužio AHHAHAHAHAH
koga,kome,Å¡ta gdje? Kakvu posluku porati? Kome? Daj djete izaÄ'i napolje i malo se socijaliziraj,pusti se gluposti.
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2012, 16:14:22 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^

Capponeâ,,¢ pogledaj malo skriptu GF  je a kiki prvo bolje pogledaj ime servera pa onda nesto reci  :-[

Mod je znaci EXTRA !!!!
MAPA JE NAJBOLJA !!

Samo koje su komande za otvaranje kapije ? nisam nasao ni jednu

NAJACI SI FARISE !!!!

hvala zrno...

kapije mozes lahko naci u modu pogledaj malo bolje...

Yakavetta

e jel mozes na ovaj GTA-RP edit da mi promenis to sa Racunima da se dobija automatski EXP da nemoraju da se plate racuni pa tad da se dobije

i obisi inbox pun ti je..

Citat: Fa®i$â,,¢ poslato Septembar 22, 2012, 10:02:06 PRE PODNE
hvala zrno...

kapije mozes lahko naci u modu pogledaj malo bolje...

Brate nisam nista nasao, a ne znam mnogo to skripanje..... Moze da mi kazes sve komande za kapije,rampe ? daj brate molim te   :'(
Poslednja Izmena: Septembar 22, 2012, 12:39:37 POSLE PODNE od [email protected]

sch

*

Onako,nije loše,malo je RGRPG malo ima onda tu Social City,malo svega ima.... nije ništa unikatno i novo dodano,a i mislim da je edit United Roleplay ili Raven's-a... :) U svako slučaju pohvale! :)
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

kako si stavio u skripti kada se logiras : onaj tekst EuroGaming verzija 4.2.5 nemogu nikako da nadem ?