[POMOC]PlayAudioStreamForPlayer Error?

Započeo ChampaWasTaken, Septembar 08, 2012, 09:47:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Ravens RP
Detaljan opis problema: Pokusao sam da ubacim "PlayAudioStreamForPlayer" uradio sam citav taj kod kako treba i izbaci mi error
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

C:\Users\Rake\Desktop\Raven's Roleplay\gamemodes\larp.pwn(14451) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Rake\Desktop\Raven's Roleplay\gamemodes\larp.pwn(14495) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Rake\Desktop\Raven's Roleplay\gamemodes\larp.pwn(17908) : warning 213: tag mismatch
C:\Users\Rake\Desktop\Raven's Roleplay\gamemodes\larp.pwn(17909) : warning 213: tag mismatch
C:\Users\Rake\Desktop\Raven's Roleplay\gamemodes\larp.pwn(20297) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Rake\Desktop\Raven's Roleplay\gamemodes\larp.pwn(20744) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Rake\Desktop\Raven's Roleplay\gamemodes\larp.pwn(50715) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Rake\Desktop\Raven's Roleplay\gamemodes\larp.pwn(78453) : error 017: undefined symbol "PlayAudioStreamForPlayer"
C:\Users\Rake\Desktop\Raven's Roleplay\gamemodes\larp.pwn(83136) : warning 203: symbol is never used: "GetPointDistanceToPointExMorph"
C:\Users\Rake\Desktop\Raven's Roleplay\gamemodes\larp.pwn(83136) : warning 203: symbol is never used: "KickBox"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Moze pomoc stvarno nezz sta da uradim
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Capetroon.

Novi sam, pokušaj ovako:
new PlayAudioStreamForPlayer[MAX_PLAYERS]

Da jeste mi 0.3e gm jer mi je 0.3e client sampa i mogu uci al eto opet cu probat konvertovat i ubacit ovo
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Evo ubacio sam i #define i #new i uspjelo je bez errora ali ne radi funkcija u igri nece uopste da pusti stream

stvarno sry za DP sad sam fkt zabb
Poslednja Izmena: Septembar 08, 2012, 12:19:55 POSLE PODNE od Champa22
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Koliko puta moram da kazem da ne radite DP!!??!?/!??!?!?!!??!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?
I ovo sto ti je Benaca rekao je lupetanje -.-'
ODSUTAN

Uredu oprosti mi brt zabb sam na to lock mozete ovu temu(prekrso sam pravila a i sad radim na Vortexu o5 jer vamo pola funkcija ne radi)
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta