[Pomoc] DJ

Započeo Angle, Septembar 04, 2012, 21:25:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:BE
Detaljan opis problema:Mo ze li neko da mi napravi komandu koju mogu koristiit samo rcon_admini koji su se ulogovali kao rcon admini i kada kucaju /dj izadje im meni i tu neke pjesme kada pritisne na neku pjesmu u say izadje DJ ime moje na serveru pusta tu i tu pjesmu primjer: zovem se Goran_Ristic i pustio sam pjesmu Linkin park izaci ce text DJ Goran_Ristic pusta Linkin Park i onda ce tu pjesmu cuti citav server ne samo ja naravno napravite i ono ako nije ulogovan kao rcon admin a kuca tu komandu da kaze da niste ovlasceni da koristite ovu komandu..
Dio skripte:Neznam koji...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

Capetroon.

Imaš raznih FSova za to, samo uradiš provjeru za admina i dodaš SendClientMessageToAll kada ukuca i uživaj.

Citat: Brother. poslato Septembar 04, 2012, 21:32:53 POSLE PODNE
Imaš raznih FSova za to, samo uradiš provjeru za admina i dodaš SendClientMessageToAll kada ukuca i uživaj.

Pa ja ne bih postavljao ovu temu da znam te fs-ove.. ne znam i dal u opste postoje ako imaju zasto nisi postavio

Poslednja Izmena: Septembar 04, 2012, 21:43:30 POSLE PODNE od αησηумσυѕ

Ja ti preporucujem bloodmasterov jer je prelak za koriscenje i dodavanje novih pesama ;)

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=31127.msg234424#msg234424

Procitaj ukratko u toj temi kako se koristi ... i samo u komandi muzika dodaj proveru da li je rcon admin i to je to :)

Citat: dock poslato Septembar 04, 2012, 23:09:44 POSLE PODNE
Ja ti preporucujem bloodmasterov jer je prelak za koriscenje i dodavanje novih pesama ;)

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=31127.msg234424#msg234424

Procitaj ukratko u toj temi kako se koristi ... i samo u komandi muzika dodaj proveru da li je rcon admin i to je to :)

Jel vi mene slusate ja hocu da svi cuju citav server a ne samo ja.

Jesi ti skonto te pjesme moze cijeli server da slusa samo nek si kupe mp3 ili radio ukucaju odgovarajucu komandu i izaberu pjesmu !!!!

Citat: Titanium-RP poslato Septembar 05, 2012, 09:27:59 PRE PODNE
Jesi ti skonto te pjesme moze cijeli server da slusa samo nek si kupe mp3 ili radio ukucaju odgovarajucu komandu i izaberu pjesmu !!!!

Pa da znam ja kada oni kucaju posebno /radio pa slusaju ali ja hocu da kada ja upisem /radio da citav server cuje odma da ne moraju oni kucati svako pojedinacno nego svi cuju pjesmu koju sam ja izabrao kontas

dodaj ovaj stock na kraju fs:

stock PlayAudioStreamForAll(url[])
{
for(new i = 0; i < MAX_PLAYERS; i++)
{
if(IsPlayerConnected(i))
{
PlayAudioStreamForPlayer(i, url);
}
}
return 1;
}

i umesto playaudiostreamforplayer zameni sa PlayAudioStreamForAll a od parametra ostavi samo URL :)