[POMOC] Explosiona GM mape problem!

Započeo NAN0, Septembar 03, 2012, 02:18:01 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta: Explosion
Dio skripte: //
Opis Problema: Skinuo sam Explosion GM i uploadovo ga na host i udjem na server ali nema nijedne mape :S Imaju one standard zgrade ali mi nema kioska,opstine,parkinka ... Stoji onaj 3d tekst ali zgrade nigdje :S Onaj lik sto je stavio GM mi kaze da re-compile i da ce raditi ..Ja otvorim u pawnu explosion.pwn stisnem f5,ne izbaci mi ni jedan error uploadam na host ali opet nece :S
Pomoc ? Hitno mi je ljudi kupio sam server a evo vec 5 dana nemogu nista sa njim :S
Respect
Stexi , Sabo(T), GreeDy.amx

Citat: [DV]Vegas. poslato Septembar 03, 2012, 02:34:58 PRE PODNE
Jesi stavio streamer.so?
Jesam brate ... udjem na server normalno samo sto ne vidim opstinu/kioske/bankomate i te valjda mape koje su ubacivanje ... Ispred banke treba da budu kao prozori a njih nema :S
Respect

Vegas.

U zadnje vrijeme se dosta ljudi žali na to, kontaktiraj host.. Ili ti možda skripta ima warnove, ne errore nego warnove?

Citat: [DV]Vegas. poslato Septembar 03, 2012, 02:50:38 PRE PODNE
U zadnje vrijeme se dosta ljudi žali na to, kontaktiraj host.. Ili ti možda skripta ima warnove, ne errore nego warnove?
Ma nevjerujem da je do hosta ... GSP mi je hoster. Gdje da vidim te varnove ? I imas li neku finu RP skriptu ? Da ima kuce/bizzove/stanove/mafije/dealership ? :D Da mi das link u pp da se ne je*bem vise sa ovim ....
Respect

Skini najnvoiji streamer, uploaduj ga preko FilleZille-a onda sve u modu iz CreateObject prebaci u CreateDynamicObject i MoveObject u MoveDynamicObject onda compailuj , uploaduj i gamemod preko FilleZille-a(naravno ako nema errora) i samo restartuj server  :D