SF mod ?

Započeo elemental., Avgust 31, 2012, 14:45:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako, razmišljam početi skriptati mod sa radnjom u SF, od 0. Server bi bio full RP. Otvorio sam ovu temu da vidim dali bi se isplatilo otvoriti server sa radnjom u SF. Anketa je otvorena, i molim vas da glasate.

Nikad se nezna ovisi o modu kako bi bio uraden i administracija.Premda znam da igraci vecinom igraju servere s radnjom u LS jer je lakse sve znaju napamet.Ali neznam kako zelis vrijedi ti pokusat lako ti poslje samo promjenut grad radnje.

Ma SF je super grad, samo nece ljudi da igraju : :-\

Citat: Payne97â,,¢ poslato Avgust 31, 2012, 17:38:21 POSLE PODNE
Ma SF je super grad, samo nece ljudi da igraju : :-\

a jbg.. reklama sve čini :D

Citat: Ali aka Diablo poslato Avgust 31, 2012, 17:37:15 POSLE PODNE
Nikad se nezna ovisi o modu kako bi bio uraden i administracija.Premda znam da igraci vecinom igraju servere s radnjom u LS jer je lakse sve znaju napamet.Ali neznam kako zelis vrijedi ti pokusat lako ti poslje samo promjenut grad radnje.

Napravio bi /gps sa svim lokacijama ;)

Idi na trazilicu i vidit ces sta svi govore. Dzaba ces se muciti kada neces imat igraca

Prvo otvori u Los Santosu.Ako budeš imao +100 igrača onda otvori u SF i barem će ti 50 igrača il manje ostat.Drugačije ne :P

Citat: SpaMaster poslato Avgust 31, 2012, 14:45:23 POSLE PODNE
Ovako, razmišljam početi skriptati mod sa radnjom u SF, od 0. Server bi bio full RP.

a neznas jos osnove skrpitanja :facepalm: drzi se ti nekog DM ili TDM moda...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: Shockâ,,¢ poslato Avgust 31, 2012, 18:38:44 POSLE PODNE
Ne jeste da je SF lep grad al ne primamljuje igrace
oo, nebi znao koliko primamljuje, ali sa dobrom skriptom,
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

[quote author=[OG]panameR. link=topic=52428.msg380599#msg380599 date=1346431568]
[/quote]

Bilo je jako puno modova dobrih od 0 u SF i niti jedan nije uspio.Nemoj da lupetaš xD

Mozda ne mozda da :D
Inace dobar marketing&skripta, moze uspijeti ;)
Jedino sam ja glasovao ''Mozda'' :D

Stavio sam "možda" Upravo kao što kaže čovjek iznad :)

Marketing team i skripta..
My Work's on Balkan-Samp
[MAP] Luxury House at VineWood
[MAP] Pekara,Mesnica
[MAP] Luxury House 2

United City Roleplay
Moto Servera : Namjerno drugačiji.
IP : 217.26.67.46:7781
Site : www.unitedcommunity.tk

Citat: [BG]Mayer poslato Avgust 31, 2012, 19:13:37 POSLE PODNE
[quote author=[OG]panameR. link=topic=52428.msg380599#msg380599 date=1346431568]

Bilo je jako puno modova dobrih od 0 u SF i niti jedan nije uspio.Nemoj da lupetaš xD
[/quote]

Nije...
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

otvaraj srv na eng ako planiras u SF
ovdasnj igraci deru samo po ls