[Pomoc]Gangzone

Započeo SHadow, April 10, 2010, 23:45:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz,
zelio bih napravit 2 gang zone za koje se mogu boriti samo bande i mafije,znaci legalne organizacije i civili nemogu.Znaci to je borba za teritorij,a bit ce 2 teritorija s npr koordinatama "x,y,z".Zanima me kako napravit te gang zone al kad doÄ'es na odreÄ'eno mjesti i ukucas /takeover(komanda da taj teritorij postane tvoj) i svima pise da je taj teritorij zauzeo npr. GSF.Znaci jedan od clanova neke bande ili mafije mora doc na odreÄ'eno mjesto i ukucat /takeover da teritorij postane njihov i tako teritorij ostaje u npr. GSF sve dok neka druga mafija/banda ne zauzme.

P.S.

Moze li se napravit borba za gang zone kao na Singleplayeru,kad npr GSF ima jedno podrucje i na tom podrucju 3-4 clana  i ti moras ubit sve do jednog protivnika na tom teritoriju da postane tvoj?

Za napravit Gang Zonu ti ide

new Zone;
OnGameModeInit
Zone = CreateZone(minX,minY,maxX,maxY);
OnPlaerConnect
GangZoneShowForPlayer(playerid, Zone);

ALi meni nije jasno ja dodam sve ove koordinate i imam mi samo jedna linija

U.S.A

Citat: » RyDeR « poslato Januar 11, 2010, 22:42:23 POSLE PODNE
[FS] GangZone Maker [BETA]

Features

• It's a filterscript
  • It's very fast and usefull
  • Made with dialogs
  • You can (re)size your gangzones big with the arrow keys (See video below), and with using arrow keys + key fire you can size them back less
  • You have 10 different transparant colors
  • Press enter when you have been done and a dialog will appear or you will save or not, if yes you type the name and go to Scrptfiles and open it
  • /gzone is the command; you must be a RCON Admin

Download

Click!

Video

Note
This is a BETA version, you can only Create and save it and also delete after pressing enter. I didn't find any bug, if you find one please report. I'll update this filterscript soon.

Evo ti ovo ovo ti je najednostavnje za GANG Zonu napraviti UZIVAJ i zZ

Citat: U.S.A poslato April 11, 2010, 18:49:44 POSLE PODNE
Citat: » RyDeR « poslato Januar 11, 2010, 22:42:23 POSLE PODNE
[FS] GangZone Maker [BETA]

Features

• It's a filterscript
  • It's very fast and usefull
  • Made with dialogs
  • You can (re)size your gangzones big with the arrow keys (See video below), and with using arrow keys + key fire you can size them back less
  • You have 10 different transparant colors
  • Press enter when you have been done and a dialog will appear or you will save or not, if yes you type the name and go to Scrptfiles and open it
  • /gzone is the command; you must be a RCON Admin

Download

Click!

Video

Note
This is a BETA version, you can only Create and save it and also delete after pressing enter. I didn't find any bug, if you find one please report. I'll update this filterscript soon.

Evo ti ovo ovo ti je najednostavnje za GANG Zonu napraviti UZIVAJ i zZ
pa pitam kako napravit da mozes preuzet gang zonu,pa znam i ja kako je napravit.znaci trebam borbu za gang zone kad ukucas npr /takeover postane tvoja!!!

U.S.A

NEmozes to to mora biti rat i onaj ko pobjedi javi Adminu/scripteru te se to promjeni (Scripter izbrise OldGZ i ubaci novu) te updejta GM i resetuje server i to je to ! ! !

black_dota

Sry za refresh ali moze da se napravi komanda ali neznam kako na Genius Gaming ima komanda /zauzmi i radi savrseno pitaj clana ovog foruma zove se LuksA

Nez

*

Citat: black_dota poslato Jul 08, 2010, 13:56:58 POSLE PODNE
Sry za refresh ali moze da se napravi komanda ali neznam kako na Genius Gaming ima komanda /zauzmi i radi savrseno pitaj clana ovog foruma zove se LuksA
poenta tvog posta je? da je nekom trebalo sta mislis nebi li napravio temu ili cak postovao u ovu temu bez tvog spam posta?
uozbiljite se :(