[POMOC]Mutna slika na MTA

Započeo [AG]ukolazaNinje, Avgust 29, 2012, 06:38:00 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav,
kao sto naslov kaze-mutna slika na MTA, naime: Nedavno sam instalirao novi MTA 1.3 i ubacio 0.3e objekte.
Javio se problem, kad sam usao u MTA, ovakva slika se pojavila!

http://www.zaslike.com/files/h3z36l29ejfbfh9dy3vl.jpg

Nasao sam slicne teme, ali nisam nasao i resenje, pa zato otvaram novu.
Probao sam reinstall vise puta...Zanima me jel to mozda do graficke ili sta je u pitanju?

Ako ima te pitanje, odgovoricu, trazim brz odgovor. Hvala.

Dal ti je mutna kad instaliras? Bez 0.3e objekata?

Citat: [BS] Joleâ,,¢ poslato Avgust 29, 2012, 06:40:28 PRE PODNE
Dal ti je mutna kad instaliras? Bez 0.3e objekata?
Hmm, zanimljivo, nisam probao...Javicu...Idem sad da probam.

Pa vidi to ti je sigurno ili do graficke ili do 0.3e objekata, mislim da nema trece...

Citat: sampzone poslato Maj 01, 2011, 10:40:01 PRE PODNE
kako da napravim txt dokument ....sry zbog refresha teme

Citat: [FS:RP] Dugmicâ,,¢ poslato Avgust 29, 2012, 08:48:02 PRE PODNE
Pa vidi to ti je sigurno ili do graficke ili do 0.3e objekata, mislim da nema trece...

da,,, vjerovatno, nek poroba

Isuse, nitko mu ne zna reći da su to low-poly objekti koji su izmodelirani sa malo točaka i LQ teksturama, a koriste se za veliku daljinu. Kada se približiš, učita se normalan, SD objekt. Ti low-poly objekti su tu samo zbog toga što je moguće da, eto, silom prilika, PC ne bi stigao učitati taj objekt pa bi vozio po praznom (a i zbog nebodera i visokih zgrada). Ovako je to riješeno. Grafički driveri nemaju veze s tim - eventualno, ako si na ATI/AMD-u, u Catalystu podigni malo taktove, makar ne vjerujem da je do širine sabirnice. Ipak ne treba više od kakvih 512MB VRAM-a za high i neku HD rezoluciju, bar ovdje. Velim, sve to ovisi - DDR2/DDR3/DDR5? Radi li grafička u taktovima za 2D (u tom slučaju, moglo bi biti do drivera)? Ima li grafa auto OC? Ne znamo ništa.

Brate, isti problem imam i ja.. To mi se dešava kad idem brzo, preko SHIFTa pa ti MTA ne učita sve delove lepo.. Sačekaj jedno 5-10 sekundi i trebalo bi da radi.. Baram je meni tako :D
The whole world is down.. Let's take a walk

Mappam besplatno (0.3c, 0.3e RemoveBuildingForPlayer). Ukoliko ste zainteresovani pošaljite PM..

@Leonov: Ne mogu da kazem da sam te bas sve razumeo, al nema veze. Daj neki predlog itd.

@Gleeen: Meni je ovako otkad udjem u Map Editor...Znaci lepo ovori i kad se spawna Groove-u to je to.
Ovakva je slika...

Probao sam bez 0.3e objekata, opet ne radi, neko resenje? ;)

Rex

DAli koristis neke modove kao auta,puske itd. mozda je do  toga jel i ja sam imao problem kada ubacim 0.3e objekte meni nije uopste ucitavalo mapu probaj da reinstaliras GTA San Andreas i ponovo ga instaliraj pa onda udji u MTA
Probaj tako

Hmm, onda ne znam.. Moj predlog ti je da skineš MTA 1.2 verziju i tu ubaciš 0.3c i e objekte.. :)
The whole world is down.. Let's take a walk

Mappam besplatno (0.3c, 0.3e RemoveBuildingForPlayer). Ukoliko ste zainteresovani pošaljite PM..

@Ognjen: Nemam, jer me zezaju.
@Gleeen: Hvala, probacu... ;)

To ti je do objekata koje si ubacivao,tako je i meni bilo...
Mysterious roleplay

Citat: SlicK poslato Avgust 31, 2012, 07:41:59 PRE PODNE
To ti je do objekata koje si ubacivao,tako je i meni bilo...
Pa je l' si uspeo da sredis to? Sta si uradio?
Ja se mislim da stavim 1.2 verziju...Mozda bude bolje...
Ako se neko susreo sa ovim, javite.

Eo ja cim sam ubacio ove objekte mutna slika ;D

Rex

najbolje ti je da skines MTA 1.3 i ubacis i 0.3e i 0.3c objekte,
imas tut na forumu. I trebalo bi ti sve raiti. ;)

Edit Evo ti tut kako da ubacis i linkovi da skines i MTA 1.3 i objekte http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=50525.0
Poslednja Izmena: Avgust 31, 2012, 11:36:00 PRE PODNE od Ognjen_Tomanic