LH-RP•178.63.189.116:7057•Danas u 16h•LH-RP.com

Započeo Capetroon., Avgust 28, 2012, 11:36:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Capetroon.

Klikom na sliku spajate se na naš forum

Klikom na sliku spajate se na našu facebook stranicu

Forum je trenutno u fazi održavanja odnosno doraÄ'uje se novi dizajn!
Forum se pušta u promet 25.8. nadamo se tokom jutra te u večernjim satima očekujte otvorenje našeg RolePlay servera!
Očekujemo vas!
www.lh-rp.com

Nadamo se da ćete nas posjetiti, ali samo doÄ'ite ako ćete RPati, jer mi zaista nemarimo za igraćima.Server vode administratori sa GF-a, te vlasnik Xomnie Allen. ;)

178.63.189.116:7057

Capetroon.

Capetroon.

Marac admin sa GF, takoÄ'e i Allen, vlasnik Xomnie. Vjerovatno ih znaÅ¡, ima joÅ¡ jedan Yale - ex.vlasnik Junika.

Pratio forum 3-4 dana i mislio da će server stvarno biti neÅ¡to. Pre zakon izgledalo sve no čim sam uÅ¡ao eto bio 5 min i odmah van. Skripta je na eng. (znam eng al mi totalno bezveze tako da na balkanu a skripta na eng) Nadalje ona imena na TAB i tako u  boji ( ne znam zaÅ¡to mi to smeta al tako xD) i jednostavno nekako sam se razočarao, sretno vam ali mene ne očekujte  8)
Ex. Samp player

Capetroon.

Citat: No.X poslato Avgust 28, 2012, 16:27:12 POSLE PODNE
Pratio forum 3-4 dana i mislio da će server stvarno biti neÅ¡to. Pre zakon izgledalo sve no čim sam uÅ¡ao eto bio 5 min i odmah van. Skripta je na eng. (znam eng al mi totalno bezveze tako da na balkanu a skripta na eng) Nadalje ona imena na TAB i tako u  boji ( ne znam zaÅ¡to mi to smeta al tako xD) i jednostavno nekako sam se razočarao, sretno vam ali mene ne očekujte  8)

Skripta je na ENG radi univerzalnosti, er bi trebalo biti engleza. Boje većeras fix.

Takodje sam se razocarao , niko ne odgovara na /helpme, ubacite dvojezicnu skriptu. Ni meni se ne svidja igrac dobija random boju...Izgleda presareno.
ODSUTAN

Capetroon.

Kažem vam većeras če se to srediti, uoćeno je mnogo bugova, skripter nije imao vremena zbog polaganja za vozačku.
Na /helpme odgovaraju helperi a bit će postavljeni tek većeras. Najvejrovatnije da će se zatvoriti server do se sve fino ne posloži.

meni je bolje na engleski ( bolje razumijem neke stvari jer u prijevodu se nekaj moze zbilja bezveze prevest ili se nesto izostavi u prijevodu )
ako napravite dvo-jezicnu skriptu ja opet biram engleski :)