[DV] Division RolePlay |Opština + INT|

Započeo Vegas., Avgust 27, 2012, 18:11:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Snich

Citat: Vegas. poslato Avgust 27, 2012, 21:35:59 POSLE PODNE
Ideš mi na [cenzura], jebe se meni šta si ti radio na svom serveru, i boli me [cenzura] jel to unikatno, to je čisto napravljeno za admina da bi se lakše snalazili itd. Ako nemaš šta pametno reći odjebaus iz teme.. I prestani više kopirati BU.

@SpawneR Hvala brate :)

Slusaj sad ovako izrode sa oteklinama na mozgu!:
Mene inace slabo ko moze iznervirat, evo javno ti govorim, ukoliko otvoris server a nebudes uklonio system koji je apsolutno isti kao na FG severu, ja cu se potrudim da ti server bude off 24h na dan!

Sto se tice BU servera:
Niko se nije javno na BS pozalio da kopiram BU, niti ce, jer svako zna i vidi moj rad, sve i jedna sitnica koja lici na BU se uklanja i uklonit ce se.

Vegas.

Ukloni onda čitav tutorial, ovaj sistem se neće ukloniti jer pomaže adminima i samo ga oni vide. A ti ćeÅ¡ da obaraÅ¡ server? NećeÅ¡, nećeÅ¡. MisliÅ¡ Å¡to imaÅ¡ one .dll fajlove da si sad neko mudo, e pa nisi jedini koji ima, takoÄ'e smo testali i tu mogućnost radi, server ne pada. A izaćiće i joÅ¡ koja verzija do januara koja će to rjeÅ¡iti. ImaÅ¡ 24 godine, idi u život ne u samp.

N0NE

Citat: Vegas. poslato Avgust 27, 2012, 22:01:30 POSLE PODNE
Ukloni onda čitav tutorial, ovaj sistem se neće ukloniti jer pomaže adminima i samo ga oni vide. A ti ćeÅ¡ da obaraÅ¡ server? NećeÅ¡, nećeÅ¡. MisliÅ¡ Å¡to imaÅ¡ one .dll fajlove da si sad neko mudo, e pa nisi jedini koji ima, takoÄ'e smo testali i tu mogućnost radi, server ne pada. A izaćiće i joÅ¡ koja verzija do januara koja će to rjeÅ¡iti. ImaÅ¡ 24 godine, idi u život ne u samp.

Ti imaš problema najviše sa sobom to si svima dokazao, a snitch je u pravu i ti nemaš šta njemu govorit kako da provodi svoj život, ti nisi za sampa i ovog foruma ti si za umobolnice

Vegas.

Citat: _IcE_ poslato Avgust 27, 2012, 22:04:46 POSLE PODNE
lepo uradjeno pohvala
Hvala :D..

Citat: n0nE poslato Avgust 27, 2012, 22:04:41 POSLE PODNE

Ti imaš problema najviše sa sobom to si svima dokazao, a snitch je u pravu i ti nemaš šta njemu govorit kako da provodi svoj život, ti nisi za sampa i ovog foruma ti si za umobolnice
A ko si ti ovde Å¡ta da komentariÅ¡eÅ¡, jer koliko vidim samo želiÅ¡ svaÄ'u, imaćeÅ¡ je nije problem. A ti kad bi pao sa svog nivoa ega na svoj nivo inteligencije ti bi poginuo.

N0NE

Citat: Vegas. poslato Avgust 27, 2012, 22:06:06 POSLE PODNE
Citat: _IcE_ poslato Avgust 27, 2012, 22:04:46 POSLE PODNE
lepo uradjeno pohvala
Hvala :D..

Citat: n0nE poslato Avgust 27, 2012, 22:04:41 POSLE PODNE

A ko si ti ovde Å¡ta da komentariÅ¡eÅ¡, jer koliko vidim samo želiÅ¡ svaÄ'u, imaćeÅ¡ je nije problem. A ti kad bi pao sa svog nivoa ega na svoj nivo inteligencije ti bi poginuo.

Eh Å¡upčino jedna kad budeÅ¡ državni prvak informatike, učenik generacije u osnovnoj, te najbolji učenik u najtežoj Bosanskoj gimnaziji (matematičko-informatička gimnazija) javi mi se idiote jedan, ti po čitavom forumu praviÅ¡ svaÄ'e pa ću sad ja malo tebi ugled da remetim ko ti ostalima....

Vegas.

Svaka tebi čast na tvojim dostignućima, ali ajde sada reci šta ti hoćeš od mene i DV-a, pa da rješimo?

N0NE

Citat: Vegas. poslato Avgust 27, 2012, 22:11:33 POSLE PODNE
Svaka tebi čast na tvojim dostignućima, ali ajde sada reci šta ti hoćeš od mene i DV-a, pa da rješimo?

Isto Å¡to si ti htio od mene i afrike, remetit ti ugled, vrijeÄ'at zajednicu, tvoj mod i tebe lično, baÅ¡ kao i ti meni

Vegas.

Kralju to se radi kad se otvori server, ako nemožeš čekat do januara tvoj problem, ovako imaš malo argumenata.

Snich

Koji ti je postotak invaliditeta kralju, jesi siguran da tebi server treba? Moja ti je preporuka da se zagledas u konja, mozda ces naci neku slicnost, tako su radila plemene Huop-i, kada su neurovnotezeni, odu do svete zivotinje i zagledaju se u nju, i skontaju da su mravojedi ROFL  :-\

Pa jel ti humanoide mislis da samo postoje .dll drajveri za rusenje SAMP servera? Ljudi ruse i napadaju softvere Drzavnih institucija! Ne bih vise da se raspravljam, nego nadji konja, mozes i magarca, ma mozes bilo koju zivotinju, smao moras da poprimis njenu karakteristiku, fizionomiju vec imas...

Vegas.

Ti to imaš nekog od rodbine tamo pa sve to znaš ili sam potičeš od njih? Uh jesi mi haker.

N0NE

Citat: Vegas. poslato Avgust 27, 2012, 22:17:03 POSLE PODNE
Ti to imaš nekog od rodbine tamo pa sve to znaš ili sam potičeš od njih? Uh jesi mi haker.

Prijatelju moj toliko si sebi neprijatelja napravio da ce ti vjeruj mi jedan oborit server ;)

Vegas.

Citat: n0nE poslato Avgust 27, 2012, 22:24:29 POSLE PODNE

Prijatelju moj toliko si sebi neprijatelja napravio da ce ti vjeruj mi jedan oborit server ;)
Nabroj mi 5, ti i Snich, drugi?

N0NE

Citat: Vegas. poslato Avgust 27, 2012, 22:26:35 POSLE PODNE
Citat: n0nE poslato Avgust 27, 2012, 22:24:29 POSLE PODNE

Nabroj mi 5, ti i Snich, drugi?

Ja, SNitch, Don_Sergio, ..Neno..., BloodMaster, Eto ti 5

Snich

E moje Vegase, vjerovatno si pogrbljeni pajser sa dva zuba u RL :D
Neznam koliko imas godina, ali po svim mojim pocjenama oko 16-17 (ljudskih) a za zivotinjske neznam.
Ja neznam sta ti uopste trazis na forumu kao sto je ovaj, idi covjece na operaciju mozga, skini te otekline, ruzan si!!

Nemoj mislit da te mrzim, ne mrzim te, ja te prezirem, samo zbog tog sto si "konj", iskreno ja se nisam naucio svadjat sa clanovima BS foruma, ali sam cuo da ti jesi, sa vecinom si u zavadi i iskra fali do banovanja, no nebitno, jel?  ;)