[Pomoc] Mape&Problem

Započeo Coldplay, Avgust 21, 2012, 14:02:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: XRP 1.0.1 [Izvorni GTA-RP]
Detaljan opis problema:
Znaci radio sam update, na kucnom je sve dobro izgledalo, i dan kada je trebao doci update, dva sata prije sam upload-ao gamemod na host, i testirao mod, kad pola mapa mi nema... Sada, meni je na kucnom bio na 0.3e R2, ali problem s mapama je, ne s nikakvim funkcijama... Amo reci od 10 mapa, 4 su prikazane, a ovih nigdje... Promjenio sam ih sve iz CreateDynamicObject u CreateObject, i opet nije htjelo... Znam da cete odmah plugine jesam li sve prebacio, svi su prebaceni pluginsi, svi include-vi... Sve je u server.cfg u redu, sve sam provjerio....
Dio skripte: Ako ocete neku mapu, mogu vam dati, koja se prikazala, a koja ne
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Streamer je problem. Jesi u hostu u gamepanelu podesio iz streamer u streamer.so ako je host na linuxu? Reci nam koji host koristiš?

C, C++, C#, JAVA programer

Streamer sam provjerio, u .so je formatu.... Vjeruj mi pregledao sam mnogo tema, i vec dosta znam, ali nemogu rijesiti, naizgled lak problem
EDIT:
Sada sam pokusao s novim streamerom, opet mi se samo pola mapa ucita... Game-HR hosting koristim
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2012, 15:54:50 POSLE PODNE od [X:RP] ColdPlay

Jesi mozda slucajno brisao sve mape u gm-u?   :-\

Ma to je i meni bilo kad sam dobio server na hostu bio mi je neki njihov streamer i onda sam ja ubacio svoj i sve ima

Citat: [BL]Zeratul poslato Avgust 21, 2012, 15:55:58 POSLE PODNE
Jesi mozda slucajno brisao sve mape u gm-u?   :-\
Sto s time oces reci?
Citat: Danisha poslato Avgust 21, 2012, 15:58:19 POSLE PODNE
Ma to je i meni bilo kad sam dobio server na hostu bio mi je neki njihov streamer i onda sam ja ubacio svoj i sve ima
Ubacio sam najnoviji streamer...

[quote author=[X:RP] ColdPlay link=topic=51492.msg374356#msg374356 date=1345557602]
Sto s time oces reci?[/quote]

Zato sto se meni to desavalo kad sam obriosao sve mape koje su bile pa sam morao vracati stare xD samo zamenis mesta gde je bila stara mapa stavis tu novu mapu

[quote author=[X:RP] ColdPlay link=topic=51492.msg374369#msg374369 date=1345558209]
A sto ako ocu novu mapu stavit ?
[/quote]

Jednostavno stavis je ispod te  ::)

de mi samo reci kako si pisao CreateDynamicObject, mislim šta si pisao poslije u zagradama ? Imao sam isti problem, samo sam na kraju dodavao nešto kao 0,0,0,0,300.0); i to mi je bilo riješilo. pokušaj to. :D
[Tutorial] public OnPlayerText - malo poigravanja

Nudim usluge skriptanja, tražim team sa kojim bi radio. PM ili Facebook: www.facebook.com/keton.dirigent