[POMOC]Pawno

Započeo Fantom_, Avgust 19, 2012, 14:36:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim : CLRP edit
Detaljan opis problema :E ovako kad idem "compile" nekog moda uvijek mi izbaci ovo "Unblade to execute compiler..." Sta da radim.De mi pomozite molim vas!!!
Kod://

pogledaj jel imas sve includove kojis su gore na vrhu skripte potrebni
HAHAAHAHAHAHA
Citat: |MadDog| poslato Avgust 19, 2012, 14:58:54 POSLE PODNE
mzoda je do toga..  ja msm da ne mozes koristiti zcmd i stcrmp zajedno kao komande..

ne sad bilo koji da Mod compile tako mi izade isto!!

pa za svaki mod ti trebaju odredeni includovi ili plugini razumijes? nemos sve modove kompajlat s pawnom iz clrpa ako nemas u include folderu sve sto je potrebno za drugi mod,
HAHAAHAHAHAHA
mzoda je do toga..  ja msm da ne mozes koristiti zcmd i stcrmp zajedno kao komande..

Ne.ja tek skinem mod i edit ga i hocu compile ono mi izade neizbrisem nista a ono mi to pise.Sta da radim!

pa da vjerojatnije je da si nesto zeznio jer ti to najcesce izlazi kad imas previse errora, sta si edito?
HAHAAHAHAHAHA

Ali nezz sto prije nekoliko dana sam iso compile tog moda i nije bilo errora i sad nemoze nikako!!De mi pomazite kako mozete!

ctrl+z i vracaj dok ne budes mogo kompajlat
HAHAAHAHAHAHA

a nista onda, skini taj mod opet odakle si skino i otvori ga i probaj compile
HAHAAHAHAHAHA

Skino sam novi mod i opet isto sta sad!!

Treba ti netframework valjda 2.0 i service pack 2/3

uradi onda ovo sto je reko  [AG] αησηумσÏ...Ñ•
HAHAAHAHAHAHA

sad imam problem hocu da edit servera i odem da otvorim otvorio se pomocu notepada i hocu da promijenim u pawno ali nece nezz zasto!!